Sandaalit Marc O&Polo MOJITALO
81,60€ 102,00€
Sandaalit Marc O&Polo MORTIOLA
65,59€ 81,99€
Kengät Marc O&Polo LUCIA 2B
135,80€ 194,00€
Kengät Marc O&Polo LUCIA 6A
128,10€ 183,00€
Kengät Marc O&Polo REDWOOD 3
121,10€ 173,00€
Kengät Marc O&Polo BOMELA
151,20€ 189,00€
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Marc O'Polo

17 tuotetta 1 kaupasta
Marc O'Polo

Marc O'Polo on saksalainen vaate- ja kenkämerkki, josta ovat kuulleet kaikki. Voimakas, maailmankuulu brändi edustaa pelkistettyä ja persoonallista laatua. Sen juuret ulottuvat Skandinaviaan, Ruotsiin saakka, mistä se hakee inspiraatiota suunnitteluunsa luonnon ja urbaanin elämäntavan ohella. Marc O'Polo haluaa luoda kauniin, kestävän tuotteen, joka vakuuttaa ennen kaikkea laadullaan.

Marc O'Polo -brändin perustivat Rolf Lind jha Göte Huss Tukholmassa vuonna 1967. Merkki aloitti valmistamalla unisex-paitoja, joista tuli myöhemmin hitti opiskelijoiden keskuudessa. Skandinaavisuus tulee esiin muotoilussa yksinkertaisena, pelkistettynä muotoiluna sekä ennen kaikkea luonnollisuutena, joka on merkin tärkein tavoite suunnittelussa. Se näkyy luonnollisina materiaaleina sekä luonnollisena kauneutena. Marc O'Polo on onnistunut siinä, missä on erittäin vaikeaa onnistua: se on yhtä aikaa rento ja vakuuttavan tyylikäs.

Marc O'Polo on urbaanien ja luovien ihmisten valinta. Smart casual on juuri sitä, kuinka pohjoismaiset ihmiset haluavat arkenaan pukeutua: rennosti, mutta tyylikkäästi; siististi, muttei virallisesti. Marc O'Polo on premium, mutta fiksusti. Se on juuri sen verran arvokkaampi, ettei se tunnu pröystäilyltä.

Marc O'Polo ei kuitenkaan tuudittaudu erinomaisuuteensa, vaan on jatkuvasti eteenpäin menevä ja uudistuva tuotemerkki. Se on innovatiivinen ja uutta luova, kykenee haistelemaan trendeistä ne parhaat ja hyödyntämään niitä. Tämä takaa sen, että tuotteet ovat takuuvarmasti ajankohtaisia, mutta myös laadukkaita. Marc O'Polo ei myöskään pakene eettistä vastuutaan: se suosii luonnollisia materiaaleja ja on ollut UNICEFin kanssa järjestämässä koulutusta Afrikan maihin.

Marc O'Polon moderneja ja sporttisia kenkiä on tarjolla monissa eri netin kenkäkaupoissa: Zalando, Spartoo, Brandos ja monet muut arvostavat merkin ajatonta laatua. Tunnetko sinäkin olosi vakuuttavaksi Marc O'Polon kengissä? Kerro kokemuksesi skandinaaviseta laadusta!

Marc O'Polo lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun