Marc O'Polo

Marc O'Polo on saksalainen vaate- ja kenkämerkki, josta ovat kuulleet kaikki. Voimakas, maailmankuulu brändi edustaa pelkistettyä ja persoonallista laatua. Sen juuret ulottuvat Skandinaviaan, Ruotsiin saakka, mistä se hakee inspiraatiota suunnitteluunsa luonnon ja urbaanin elämäntavan ohella. Marc O'Polo haluaa luoda kauniin, kestävän tuotteen, joka vakuuttaa ennen kaikkea laadullaan.

Marc O'Polo -brändin perustivat Rolf Lind jha Göte Huss Tukholmassa vuonna 1967. Merkki aloitti valmistamalla unisex-paitoja, joista tuli myöhemmin hitti opiskelijoiden keskuudessa. Skandinaavisuus tulee esiin muotoilussa yksinkertaisena, pelkistettynä muotoiluna sekä ennen kaikkea luonnollisuutena, joka on merkin tärkein tavoite suunnittelussa. Se näkyy luonnollisina materiaaleina sekä luonnollisena kauneutena. Marc O'Polo on onnistunut siinä, missä on erittäin vaikeaa onnistua: se on yhtä aikaa rento ja vakuuttavan tyylikäs.

Marc O'Polo on urbaanien ja luovien ihmisten valinta. Smart casual on juuri sitä, kuinka pohjoismaiset ihmiset haluavat arkenaan pukeutua: rennosti, mutta tyylikkäästi; siististi, muttei virallisesti. Marc O'Polo on premium, mutta fiksusti. Se on juuri sen verran arvokkaampi, ettei se tunnu pröystäilyltä.

Marc O'Polo ei kuitenkaan tuudittaudu erinomaisuuteensa, vaan on jatkuvasti eteenpäin menevä ja uudistuva tuotemerkki. Se on innovatiivinen ja uutta luova, kykenee haistelemaan trendeistä ne parhaat ja hyödyntämään niitä. Tämä takaa sen, että tuotteet ovat takuuvarmasti ajankohtaisia, mutta myös laadukkaita. Marc O'Polo ei myöskään pakene eettistä vastuutaan: se suosii luonnollisia materiaaleja ja on ollut UNICEFin kanssa järjestämässä koulutusta Afrikan maihin.

Marc O'Polon moderneja ja sporttisia kenkiä on tarjolla monissa eri netin kenkäkaupoissa: Zalando, Spartoo, Brandos ja monet muut arvostavat merkin ajatonta laatua. Tunnetko sinäkin olosi vakuuttavaksi Marc O'Polon kengissä? Kerro kokemuksesi skandinaaviseta laadusta!

Marc O'Polo lyhyesti

  • Marc O'Polo on Ruotsista lähtöisin oleva vaate- ja kenkämerkki, joka tunnetaan nykyään ympäri maailmaa laadukkaasta, persoonallisesta ja pelkistetystä tyylistään.
  • Marc O'Polo -brändin tyyliä määrittelevät sanat laadukas, luonnollinen, yksinkertainen, persoonallinen, moderni, rento ja innovatiivinen.
  • Laatumerkin tuotteet ovat myös ekologisesti ja eettisesti kilpailijoitaan edellä. Marc O'Polon useita kenkämalleja on saatavilla netin kenkäkaupoista.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun