Lyle & Scott kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Stockmann, Stylepit, Brandos edustavat Lyle & Scott -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Lyle & Scott -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Lyle & Scott -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Lyle & Scott

Lyle & Scott

Lyle & Scott aloitti Skotlannin rajamailla jo vuonna 1874 laadultaan erinomaisten neuleiden valmistajana. Nykyään tuotemerkin valikoimat kattavat edelleen käsinkudotut neuleet, mutta myös muut vaatteet, asusteet ja kengät. Lyle & Scott saavutti aluksi suosiota erityisesti golfareiden keskuudessa, mutta on levinnyt koko kansan keskuuteen sekä myös julkkisten asuihin. Tuotemerkin kannattajiksi on ilmoittautunut muun muassa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi tituleerattu Christiano Ronaldo, sekä Sean Connery ja useat golftähdet.

Lyle & Scottin laadultaan ylivertaiset vaatteet ja kengät sopivat erinomaisesti siistiin arkikäyttöön. Kultainen kotkalogo on synonyymi laadulle ja tyylille: Lyle & Scott on korkealle arvostettu brändi. Vuonna 2003 merkki lanseerasi Vintage-kokoelman, joka siivitti tuotemerkin uuteen nousukiitoon julkkisten ja tv-kasvojen keskuudessa. Tänä päivänä tuotemerkin asema on vankkumaton niin catwalkeilla kuin katukuvassa.

Laadukkaat yksityiskohdat ja materiaalit sekä chic-tyyli pienellä retrotwistillä puhuttelevat käyttäjiä, joita riittää nuorista vanhoihin. Rentoja ja tyylikkäitä Lyle & Scottin kenkiä löytyy netin kenkäkaupoista, kuten Stylepitiltä, Stockmannilta ja Zalandolta. Omistatko sinä Lyle & Scottin kenkiä? Kerro kokemuksesi laatumerkistä!

Lyle & Scott lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun