Kickers kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Spartoo, Brandos edustavat Kickers -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Kickers -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Kickers -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Kickers

Kickers
Kickers

Vanha kunnon Kickers hurmaa edelleen. Kickers on lasten suosikkimerkki, joka on perustettu vuonna 1970 Ranskassa, kun Daniel Raufast lanseerasi täysin uudenlaisen kenkämerkin erityisesti farkkujen kanssa käytettäväksi. Malli valmistettiin nupukista ja sitä leimasi saumojen kolmet vierekkäiset tikkaukset. Rengasniitit ja Kickers-logo ovat vieläkin kyseisen mallin klassisia merkkejä.

Kickersin mallistossa on tarjolla kenkiä monipuoliseen käyttöön: bootseja, tennareita, sandaaleita, loafereita ja korkokenkiä. Ne ovat suosittuja kestävyytensä, käytännöllisyytensä ja mukavuutensa vuoksi. Leimallista niille on värimerkkaus: oikeassa kengässä vihreä ja vasemmassa kengässä punainen merkki.

Perinteikäs Kickers tuo markkinoille jatkuvasti uusia malleja, joita löytyy mm. netin kenkäkaupoista kuten Zalandolta ja Spartoolta. Kenkäkaupoista löydät kestävät ja käytännölliset kengät koko perheelle. Käytätkö sinä Kickersejä? Kerro kokemuksesi perinteikkäästä kenkämerkistä!

Kickers lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun