Kenzo

Luova, elegantti, taiteellinen ovat sanoja, jotka määrittelevät japanilaisen luksusmerkki Kenzon tyyliä. Muotisuunnittelija Takada Kenzo perusti tuotemerkkinsä Pariisissa vuonna 1970 tekemällä itse käsin naisten asusteita. Kenzo saavutti nopeasti suosiota dramaattisella esiintymisellään ja rohkealla suunnittelullaan. Hän voitti mm. Fashion Editor Club of Japan -palkinnon jo vuonna 1972.

Nykyään Kenzo on niittänyt suosiota erityisesti hajuvesillään, joista kuuluisin lienee Kenzo by Kenzo. Legendaarinen muotisuunnittelija on jo siirtynyt eläkkeelle, mutta ei malta vieläkään täysin pysyä pois työnteosta, vaan on lanseerannut vasta ”Gokan Kobo” -malliston. Tänä päivänä Kenzo- merkki kuuluu ranskalaisen muotitalon omistukseen muiden luksusbrändien, kuten Diorin, kanssa.

Kenzon tavoite on luoda kauniita, värikkäitä kenkiä, joiden inspiraationlähteenä on mm. luonto ja Japani. Muotoilu on sulavan yksinkertaista ja vakuuttavan laadukasta. Kenzo pystyy myös muuntautumaan: se esimerkiksi teki yhteistyötä trendikkään Vansin kanssa vuonna 2012.

Kenzon kauniita kenkiä saa tilattua nyt myös netin kenkäkaupoista, kuten Spartoolta tai Brandokselta. Kattavat valikoimat käsittävät vaatteita, asuteita ja kenkiä korkealla laadulla ja viimeistellyllä muotoilulla. Tuovatko Kenzot sinunkin arkeesi ripauksen luksusta? Kerro kokemuksesi Kenzon kengistä!

Kenzo lyhyesti

  • Japanilaisen muotisuunnittelija Takado Kenzon vuonna 1970 perustama luksusbrändi valmistaa kauniita, viimeisteltyjä kenkiä erilaisiin tilaisuuksiin.
  • Kenkien suosion selittää laadukas, hienostunut ja viimeistelty design, johon vaikutteita on haettu luonnosta ja Japanista.
  • Kenzon upeita jalkineita saa tilattua helposti netin kenkäkaupoista.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun