Birkenstock

Birkenstockin sydämenasia on jalkojen hyvinvointi. Merkin tavoite on tukea jalkapohjaa juuri oikealla tavalla, jotta se kestäisi siihen kohdistuvaa rasitusta paremmin. Ergonomia onkin Birkenstockin ehdoton valttikortti, joka pitää kuluttajat tyytyväisinä. Birkenstock on erikoistunut etenkin työkenkiin, jotka auttavat käyttäjäänsä jaksamaan raskaankin työpäivän loppuun. Kenkien korkea laatu on se taikasana, jonka avulla merkki on kivunnut erääksi Euroopan suurimmista kengänvalmistajista.

Jalkoihin täydellisesti istuvan muotoilun käy kiittäminen pitkää kokemusta. Tuskin monellakaan kenkämerkillä on tätä pidempää historiaa: Birkenstockin tarina alkoi Saksasta jo vuonna 1774. Alussa oli yksi mies, Johan Adam Birkenstock, kengäntekijä. Varsinaisen Birkenstockin firman perusti Johan Adamin pojanpoika Konrad Birkenstock. Birkenstockit valmistetaan edelleenkin Saksassa, mikä on erittäin harvinaista nykyään jopa laadukkaalle kenkämerkille. Birkenstockien asiantuntijuus on kysyttyä koko maailman laajuisesti.

Käyttäjät rakastavat Birkenstockien mukavuutta. Heidän kokemuksiensa mukaan kengät ovat jalkaan juuri sopivan pehmeät, mutta samalla todella tukevat. Aidon luonnonkorkkipohjan ansiosta kengät muotoutuvat optimaalisesti jalkaan. Jalkapohjan kaaren tukea alettiin muotoilla jo sata vuotta sitten, ja kehittelyä jatketaan edelleen. Pohjan muotoilun ansiosta paino jakautuu tasaisesti koko jalkapohjan alueelle, mikä hidastaa jalan väsymistä rasituksessa. Kengät valmistetaan huolellisesti käsityönä ja ne ovat myös varsin ympäristöystävälliset kengät luonnonmateriaalien käytön sekä korkean laadun ansiosta. Birkenstockit sopivat erityisesti paljon seisomatyötä tekeville sekä hoitoalalla työskenteleville.

Birkenstockit ovat leviämässä kuitenkin myös vanhainkotien ulkopuolelle. Esimerkiksi Yhdysvalloissa kengistä on tullut osa arkivaatetusta. Muunmuassa Heidi Klum on suunnitellut kenkiä Birkenstockille. Viime vuosina merkki on saavuttanut suosiota jopa amerikkalaisten nuorten keskuudessa. Kovasti kiitelty on myös Birkenstockien erinomainen hinta-laatusuhde: parin Birkenstoneja saa helposti alle satasella, mikä ei ole paljon huippumerkille. Birkenstockilta saa työkenkien ja sandaalien lisäksi myös pohjallisia, jotka on ortopedisesti rakennettu. Näitä kaikkia on saatavilla netin eri kenkäkaupoista, kuten Footwayltä, Spartoosta, Brandokselta, Booztilta ja Zalandolta. Tutustu laajoihin valikoimiin ja valitse omasi! Kerro samalla kokemuksesi maailman ergonomisimmista kengistä. Pelastaako Birkenstock sinunkin päiväsi?

Birkenstock lyhyesti

  • Yli 200 vuotta vanhan saksalaisen Birkenstock-merkin tuotteet valmistetaan ekologisin menetelmin kotimaassaan.
  • Birkenstock on erikoistunut superergonomisiin työkenkiin ja sandaaleihin.
  • Hyviä valikoimia Birkenstock-kenkiä löytyy useista netin kenkäkaupoista. Käyttäjät arvostavat erityisesti niiden mukavuutta.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun