Lastenkengät Kavat VANSBRO EP
62,39€ 77,99€
Lastenkengät Kavat N
78,39€ 97,99€
Yxhult EP -nilkkurit, Kavat
94,95€
Fiskeby XC, Kavat |1|
64,95€
Lastenkengät Kavat GRYTGÖL
29,59€ 36,99€
Edsbro-vauvankengät nahkaa, Kavat
54,95€

Kavat

149 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen
Kavat

Ruotsalaiselle kenkävalmistajalle Kavatille tärkeintä ovat lapset ja heidän jalkojensa hyvinvointi. Siksi se panostaa kengissään varsinkin kenkien mukavuuteen ja kestävyyteen. Kavat on perinteikäs ruotsalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1945. Yritys on ansioitunut erityisen kestävien, eettisten ja ympäristöystävällisien kenkien suunnittelussa. Kengät valmistetaan edelleen kotimaassaan ruotsalaisten parkitsijoiden ekologisesta nahasta.

Vaikka Kavat on keskittynyt lastenkenkien valmistukseen, on se laajentanut myös aikuisten kenkien puolelle. Jokainen kenkäpari valmistetaan huolellisesti taitavana käsityönä loppuun asti hiotun modernin teknologian avulla. Siksi Kavat tunnetaan maailmalla korkealaatuisena, ekologisena ja tyylikkäänä jalkinemarkkinoiden kärkituotteena. Tyyli ei suinkaan ole Kavatille toisarvoinen asia, päinvastoin. Korkealaatuisissa materiaaleissa ja kauniissa, hiotuissa yksityiskohdissa näkyy Kavatin yksinkertainen, mutta laadukas estetiikka.

Sana 'kavat' tarkoittaa rohkeaa ja reipasta, ja Kavatin kenkiä käyttävien lasten onkin helppoa olla reippaita. Kavatin käyttäjien kokemukset ovat osoittaneet, että kengät ovat lapsen jalkaan paitsi erityisen mukavat, niin ne kestävät melkein mitä tahansa. Ne ovat monikäyttöiset, sopivat arkeen ja juhlaan. Kavat panostaa jatkuvasti kenkien entistä suurempaan toiminnallisuuteen, jotta ne olisivat entistä miellyttävämmät kaikissa ulkoleikeissä. Kavatin lastenkengät on helpompaa pukea jalkaan kuin useat kilpailijansa, mikä tuo helpotusta lapsiperheen elämään. Materiaaleista merkki käyttää laadukasta, aitoa nahkaa sekä muovia ja tekstiiliä. Pohjat valmistetaan mikrokuidusta, joten ne ovat pehmeät ja hengittävät.

Huippusuosittuja Kavatin kenkiä löytyy suuria valikoimia netin kenkäkaupoista. Esimerkiksi Zalando myy sekä lapsille että aikuisille nilkkureita, talvisaappaita, kumisaappaita ja sandaaleja. Hinta-laatu -suhteeltaan merkin kengät ovat erinomaiset, sillä ne kestävät käytössä vuosia. Kengät ovat myös hyvin kauniita ja viimeisteltyjä ulkomuodoltaan. Lisäksi Kavatin tuotannossa erityishuomioidaan ympäristöystävällisyys: Kavat Ecologic -tuotemerkki on ainoa Pohjois-Euroopan lastenkenkien valmistaja, joka on saavuttanut EU:n Kukka-ympäristömerkin. Lukuisten hyvien ominaisuuksien kombinaatio takaa, että Kavatin kengät takuulla ovat niihin käytetyn rahan arvoisia. Varmistatko sinäkin lapsesi hyvinvoinnin suosimalla Kavatia? Jaa kokemuksesi ruotsalaisesta kenkäbrändistä!

Kavat lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun