Karhu kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Stockmann, Scandinavian Outdoor, Brandos edustavat Karhu -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Karhu -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Karhu -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Karhu

Karhu

Kaikille suomalaisille tuttu kotimainen Karhu -urheiluvaatemerkki perustettiin jo vuonna 1916. Karhun pitkä historia nivoutuu yhteen koko Suomen historian kanssa. Legendaksi muodostunut Paavo Nurmi saavutti viisi kultamitalia Karhun lenkkarit jalassaan Pariisin olympialaisissa vuonna 1924. Talvisodassa Karhun tehtaat puolestaan tuottivat telttoja ja talvipukuja armeijalle. Edelleenkin suuri joukko suomalaisia viettää sunnuntaitaan Karhujen kanssa lenkkeillen tai hiihtäen.

Erityisen suosittu Karhu on lenkkareiden sekä suksien ja monojen valmistajana, mutta se valmistaa kenkiä myös mm. vaellukseen ja sisäliikuntaan. Karhua myydään myös ulkomailla, kuten Ruotsissa, Virossa, Japanissa ja Saksassa. Tuotemerkin valttikortteja ovat vahva laatu sekä trendikäs muotoilu, minkä ansiosta ne kelpuutetaan myös arkikäyttöön. Trendikkäitä lenkkareita suositaankin jo kotimaassa ja maailmalla, kuten Ruotsissa ja Hollannissa. Suomi-lenkkareiden kiistaton kuningas tunnetaan logonsa M-kirjaimesta, joka tulee suunnittelijoina toimineiden Mäntylän veljesten sukunimestä.

Nyt suosittu Karhun tossu on esimerkiksi Fast4 Fulcrum, joka on kevyt, mutta todella tukeva ja jalkaan hyvin istuva kenkä. Siinä on hyvä iskunvaimennus, pitävä pohja sekä hengittävä verkkorakenne. Fast4 Fulcrumia ja muita lenkkarimalleja saa tilattua netin kenkäkaupoista kuten Zalandolta ja Brandokselta tai suoraan Karhu nettikaupasta. Karhu valmistaa myös hiihtokenkiä, joista suosittu nyt on vaikkapa perinteisen tyylin hiihtoon sopiva Tour Classic. Kenkäkauppojen valikoimissa on tarjolla myös klassisia tennareita rennolla retrotwistillä. Lenkkeiletkö sinäkin mieluiten kotimaisissa Karhuissa? Kerro kokemuksesi Karhu-tuotemerkistä!

Karhu lyhyesti

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Aapo Halkola4
Hei! Joskus viime vuosituhannella 70-luvulla nuorena opiskelijana hankin itselleni Karhu Trampas lenkkikengät. Olin kenkiin erittäin tyytyväinen ja ne tuli käytettyä aivan loppuun asti (reilusti yli kymmenen vuotta). Olen myöhemmin usein kaivannut (ja myös etsinyt) uusia Trampas kenkiä löytämättä kuitenkaan sellaisia. Nyt tarvitsen taas kunnon kävelyjalkineita ja ihmeekseni totesin, että Trampas kenkiä on jälleen saatavilla. Tilasin heti itselleni uudet Trampasit ja odotan mielenkiinnolla, että pääsen kokeilemaan niitä. Nyt eläkkeelle siirryttyäni totesin, että pitääkseni itseni ja varsinkin jalkani kunnossa, on minun ruvettava harrastamaan liikuntaa. Aikaisemmin työelämässä ollessani sain tarvittavan liikunnan lähinnä hyötyliikuntana. Edellisestä johtuen hyville lenkkikengille on taas käyttöä. Terveisin Aapo Halkola

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun