Tennarit K-Swiss sininen
40,99€
Kengät K-Swiss LOZAN TONGUE TWISTER
81,60€ 102,00€
Kengät K-Swiss GSTAAD
79,10€ 113,00€
Lastenkengät K-Swiss Lozan III TT 95294-197
37,40€
Lastenkengät K-Swiss Lozan III TT 95294-197 |1|
37,40€
Lastenkengät K-Swiss Hoke Plaid 85111-050
34,90€
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Defshop
Spartoo
Poista kaikki suodattimet

K-Swiss

10 tuotetta 2 kaupasta
K-Swiss

K-Swiss on perinteinen, kunnioitettu kalifornialainen tuotemerkki, joka on valmistanut taattua laatua jo vuodesta 1966. Tänä vuonna ensimmäisenä nahkaisena tennarina tunnettu K-Swiss Classic kenkä teki debyyttinsä Wimbledonissa, ja auttoi kahden sveitsiläisveljeksen perustaman yrityksen menestyksen alkuun. Edelleenkin tuotemerkki kuuluu urheilijoiden ja aktiivisten ihmisten kestosuosikkeihin. Suosion taustalla on huippukorkea suorituskyky, takuuvarma laatu, uudet innovaatiot sekä tietysti vakuuttava tyyli.

K-Swiss on moderni klassikko. Sen retrohenkiset tennarit ovat täysin uskottavat myös katumuodissa. Teknologinen kehittyneisyys takaa loistavan suorituskyvyn sekä mukavuuden jalalle. Merkin kengät on suunniteltu sopimaan sekä huippusuorituksia vaativaan urheiluun että toisaalta nautinnolliseen ja muodikkaaseen arkeen. K-Swissillä on omat mallinsa tennistä, juoksua, purjehdusta, sisäliikuntaa ynnä muuta liikuntaa varten. Sitä suositaan monien urheilijoiden, kuten tenniksen, parkourin ja thriathlonin ammattilaisten joukossa.

K-Swissillä on erinomainen hinta-laatusuhde. Teknologialtaan huikeat, mukavat ja suorituskyvyltään loistavat kengät saa kilpailijoihinsa nähden varsin edulliseen hintaan. Hinnat ja mallit voi katsastaa netin eri kenkäkaupoissa, joista mm. Spartoolla, Zalandolla, Footwaylla ja Brandoksella on omat K-Swiss -mallistonsa. Näistä löydät esimerkiksi retrohenkiset tennarit tai toisaalta nyt supersuositut barefoot-tyyppiset juoksukengät aktiiviseen arkeen. Suositko sinäkin K-Swissin klassista tyyliä? Kerro kokemuksesi K-Swissistä!

K-Swiss lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun