Jeffrey Campbell kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Nelly, Stylepit edustavat Jeffrey Campbell -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Jeffrey Campbell -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Jeffrey Campbell -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Stylepit kengät
  Toimitusaika: 3-5 pv
  Toimitukset: 0 €
  Aina ilmainen toimitus ja palautus
  10% alennusta yli 110€ ostoksista kun tilaat uutiskirjeen
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] xn--kenkkaupat-t5a.fi

Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell

Mitä olisikaan nainen ilman korkeita korkoja? Ei mitään, tiesi amerikkalainen Jeffrey Campbell ja päätti tehdä naisena olemisesta mukavaa kehittämällä rakastetun Lita-kenkämallin. Lita-mallissa yhdistyy korkokengälle erittäin harvinainen yhdistelmä: ne ovat yhtä aikaa superkorkeat ja supermukavat. Eipä siis ihme, että aluksi uskaliaimpien muotibloggareiden ja fashionistojen jaloista Litat ovat viime vuosina löytäneet tiensä myös muiden muodista kiinnostuneiden jalkaan. Nykyään pienestä Jeffrey Campbellin perheyrityksestä on kasvanut suuri, kaikkialla länsimaissa suosittu merkki, mutta edelleen kengät suunnitellaan samalla tavalla: huolellisesti, yksityiskohdista ja laadusta tinkimättä.

Vuosituhannen vaihteessa perustettu merkki hakee innoitusta vintagesta, catwalkeilta ja jokapäiväisestä elämästä. Jeffrey Campbell myy laadullaan ja uniikilla designillään. Moneen jalkaan ja moneen käyttöön sopiva tukeva Lita-korkokenkä löytyy netistä eri värisinä ja eri somistein, joten jokainen voi valita kenkäkaupoista omannäköiset Litansa. Suosituimmat Lita-nilkkurit tunnistetaan yli 10 cm:n korkuisesta, paksusta puutolppakorosta ja korokepohjasta sekä nauhoituksesta kengän edessä. Käyttäjät kehuvat kenkiä hyviksi kävellä juuri tolppakoron ja korokepohjan ansioista. Vaikka “campbellit” yleensä tarkoittavatkin juuri Lita-mallia, on Jeffrey Campbellilla malleja aina ballerinoista biker-saappaisiin. Ote designissä on rohkea ja rouhea, ja siksi “campbellit” sopivat erinomaisesti tuomaan särmää muuten klassiseen asuun. Jos haluat erottua joukosta, Jeffrey Campbelleilla onnistut varmasti!

Jeffrey Campbellin vahvuutena on myös vakuuttava laatu. Kengät valmistetaan aidosta nahasta tai muusta varmasti kestävästä materiaalista, joten ne ovat pitkäikäisyydessään varma ja samalla ekologinen vaihtoehto.

Jeffrey Campbellit saat omaan kenkäkokoelmaasi kätevimmin tilaamalla ne netistä. Nellyllä on tarjota ehkäpä Pohjoismaiden suurin valikoima Jeffrey Campbellin kenkiä, esimerkiksi huippusuosittuja Litoja löytyy täältä monissa eri kuoseissa ja väreissä. Kenkien yhteydessä voi myös lukea käyttäjien kokemuksia kyseisestä mallista. Nellyltä tilatessa saa postikulut ilmaiseksi, jos tilauksen summa ylittää 50 euroa, ja lähetys saapuu nopeasti 2-5 vuorokaudessa. Jeffrey Campbellin suunnittelemia kenkiä voi tilata myös Zalandosta, Stylepitiltä ja Bubbleroomilta. Oletko itse tilannut Jeffrey Campbelleja näistä nettikaupoista? Jaa kokemuksesi kengistä muillekin!

Jeffrey Campbell lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun