Korkokengät Iron Fist DIGI SKULL SEQUIN PLATFORM
75,99€ 94,99€
Korkokengät Iron Fist CHANGE YOUR SPOTS
49,59€ 61,99€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Iron Fist

2 tuotetta 1 kaupasta
Iron Fist

Kuten nimestä kuuluu, Iron Fist on voimakkaasti asenteellinen ja rohkea kenkämerkki. Se ei pyytele anteeksi mitään, vaan kulkee täysin omia teitään. Kiihkeä ja ailahtelevainen design on erilainen joka päivä. Iron Fist ei suostu mukautumaan mihinkään tyylisuuntaan, mutta vaikutteita se on saanut skeitti-, punk-, rock- ja hip-hopkulttuureista. Iron Fist on rehellisesti juuri sitä, mitä on, eikä siksi jätä ketään kylmäksi.

Tuotemerkin perustivat 2000-luvun alussa eteläafrikkalaiset Mike can Senis ja Travis Anderson, jotka molemmat pitävät skeittauksesta, taiteesta, surffauksesta ja musiikista. Intohimo näihin harrastuksiin sekä rakkaus kenkiin näkyy Iron Fistin suunnittelussa: Senis ja Anderson haluavat suunnitella kenkiä, joita ei ole ennen nähty. Vähitellen bisnes on laajentunut pienimuotoisesta auton takakontilta käydystä kaupasta aina suurimpiin nettikauppoihin asti. Merkillä on omat uskolliset kannattajansa, sillä ihan jokainen meistä ei uskalla Iron Fistiä pukea jalkaansa. Näiden itsevarmojen kannattajien ei tarvitse seurata viimeisimpiä trendejä, vaan luovat omat, asenteelliset asunsa itse. Iron Fistissä ovat esiintyneet muun muassa Avril Lavigne, Murderdolls, Tommy Lee ja monet muut julkkikset.

Kenkien kuvioinnit piirtävät maailman parhaat underground- ja street-taiteilijat. Design on siis täysin uniikkia ja huolellista. Inspiraatiota haetaan muun muassa graffitesita, tatuioinneista, punkista, surffauksesta ja sarjakuvista. Jokainen kenkä on kuin koru: upea asuste esimerkiksi tuomaan pikkumustaan voimaa ja mielenkiintoa.

Vaikka merkki on nuori, sillä on suuret valikoimat kenkiä useissa netin kenkäkaupoissa, kuten Spartoolla, Zalandolla, Brandoksella ja Footwaylla. Naisille kauppojen valikoimista löytyy muun muassa juuri nyt suositut pinkit korkokengät tai erilaisia nilkkureita, saappaita, tennareita ja ballerinoja. Jokainen kengistä on oma yksilönsä: raju, leiskuva, säväyttävä printteineen ja väreineen. Etsi juuri se, joka kuvaa omaa vahvaa persoonaasi. Uskallatko sinä pukeutua Iron Fistiin? Kerro kokemuksesi kenkämerkistä!

Iron Fist lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun