Hush Puppies

Basset Hound -koira Pookien edustama Hush Puppies -kenkämerkki hurmaa rentoudellaan. Vuonna 1958 perustettu amerikkalainen yritys haluaa valmistaa laadukkaat nahkakengät jokaiseen säähän. Jo ensimmäisestä Hush Puppies -mokkakengästä tuli menestys, joten merkin rentous alkoi välittömästi valloittaa paitsi Amerikkaa, niin koko maailmaa. Hush Puppies on teknologialtaan edelläkävijä: se on patentoinut useita kenkien valmistuksessa käytettyjä menetelmiä ja materiaaleja. Esimerkiksi Worry-Free Suede -tekniikka tekee kengistä yhtä aikaa vettä ja tahroja hylkiviä.

Hush Puppies valmistaa laadukkaat, vedenpitävät ja mukavat jalkineet monipuoliseen käyttöön. Esimerkiksi suositut ballerinat ovat käyttäjien kokemusten mukaan erittäin kestävät ja ihanan mukavat jalkineet. Tuotteet valmistetaan vain laadukkaista materiaaleista, kuten aidosta nahasta.

Hush Puppiesta myydään jo yli sadassa maassa. Merkki edustaa luonnollisesti rentoa amerikkalaista tyyliä, jossa tärkeintä on ennen kaikkea jalan mukavuus. Kengät ovat kuitenkin yksilöllisiä ja hauskoja ulkomuodoltaan. Nykyään Hush Puppiesin valikoimista löytyy tennareita, tohveleita, kävelykenkiä ja korkokenkiä, joita kaikkia voi tilata netin kenkäkaupoista. Zalandolla, Brandoksella, Spartoolla, Footwaylla ja monilla muilla kenkäkaupoilla on suuret valikoimat Hush Puppiesin ihanan mukavia kenkiä, jotka sopivat erinomaisesti myös lapsille. Rentoudutko sinäkin Hush Puppies-kengät jalassasi? Jaa kokemuksesi amerikkalaisesta kenkämerkistä.

Hush Puppies lyhyesti

  • Vuonna 1958 perustettu amerikkalainen kenkämerkki myy rentoudellaan ja erinomaisella mukavuudellaan.
  • Teknologialtaan innovatiivinen Hush Puppies kehittelee jatkuvasti uusia menetelmiä, jotka takaavat maksimaalisen mukavuuden.
  • Hauskat Hush Puppies kengät kestävät erinomaisesti monipuolisessa käytössä.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun