Kengät Hunter ORIGINAL REFINED GLOSS
138,00€
Mens Original Short -saappaat, Hunter
125,00€
Kengät Hunter REFINED BACK ADJ STUD TALL
134,30€ 179,00€
Kengät Hunter WOMENS ORIGINAL REFINED WIDE FIT
119,20€ 149,00€
Lastenkengät Hunter KIDS FIRST CLASSIC GLOSS
45,99€
Lastenkengät Hunter ORIGINAL JUNIORS
49,60€ 61,99€
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Boozt kengät
Ellos
Nelly kengät
Scandinavian Outdoor
Spartoo
Sportamore
Stockmann kengät
Poista kaikki suodattimet

Hunter

101 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen
Hunter

Hovikelpoisen Hunterin historia alkaa jo vuodesta 1856, kun amerikkalainen kumisaapasasiantuntija Mr Henry Lee Norris saapui Skotlantiin ja perusti the North British Rubber Company -nimisen yrityksen. Luonnonkumiset saappaat suunniteltiin alunperin kestämään Skotlannin maaperän ja ilmaston haasteita. Alusta asti Hunter on myynyt ennen kaikkea vakuuttavalla laadullaan.

Kumisaappaat kuuluvat nykyään olennaisesti brittikulttuuriin, onhan kumisaappaan heitto, “wellie wanging”, oikein urheilulaji Britanniassa. Hunter-saapas paitsi symboloi brittiläistä maalaiselämää, niin liittyy myös brittiläiseen monarkiaan: sillä on jo pitkään ollut kunnia olla Iso-Britannian kuningashuoneen metsästysjalkineiden luottotoimittaja. Britit ovat kahlanneet Hunterien avulla myös vaikeiden aikojen halki, sillä he taistelivat Hunterit jalassaan vetisissä juoksuhaudoissa molemmat maailmansodat.

Ensimmäisen maailmansodan jälkeen tapahtui käänne saappaiden valmistuksessa. Kun ne siihen mennessä oli aina valmistettu nahasta, toiseen maailmansotaan mennessä suurin osa valmistetuista saappaista oli jo kumisia. Kumiset saappaat saivat nopeasti suosiota, sillä ne olivat ylivertainen vaihtoehto märille keleille, kuten nykyäänkin tiedetään. Lisäksi saappaiden muotoilu oli niin mukava, että miehet käyttivät niitä myös työjalkineinaan. Suosituin malli oli ehdottomasti legendaarinen Wellington-saapas, joka lanseerattiin vuonna 1955. Wellington oli ensimmäinen ortopedinen saapas maailmassa.

Skontlantilaisen yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat vieläkin kumisaappaat, metsästyskengät ja -saappaat. Saappaat on varusteltu antibakteerisella vuorella ja valmistetut lateksimateriaalista, joka tekee niistä yhtä aikaa kestävät ja joustavat. Hunterit ovat pitäneet pintansa maailman suosituimpana kumisaapasmerkkinä tähän päivään saakka, sillä ne ovat edelleen ylivertainen valinta sadepäivään. Niiden valtit ovat sopivuus jalalle, mukavuus, kestävyys ja korkea laatu. Saappaiden huoliteltu muotoilu tukee jalkaholven kaarta ja tekee niistä näin terveelliset jalalle. Poikkeuksellisesti kumisaappaalle myös ulkomuoto yksityiskohtineen on Huntereissa tarkasti mietitty.

Hunteria suosivat paitsi luontoa kunnioittavat ja trenditietoiset ihmiset, niin kaikki ne, jotka haluavat jaloilleen vain parasta mukavuutta myös sateisina päivinä. Maailman mukavimpia ja trendikkäimpiä kumisaappaita myydään useissa netin kenkäkaupoissa klassisina mustina sekä trendikkäästi esimerkiksi mintunvihreänä. Spartoo, Brandos, Footway, Zalando ja monet muut netin kenkäkaupat tarjoavat Hunter-saappaita tärkeänä osana kenkävalikoimaansa. Ovatko Hunterit sinunkin sadepäiväsi pelastus? Kerro kokemuksesi premium-saappaista.

Hunter lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun