Hummel

177 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
Hummel

Alussa oli jalkapallo-ottelu, kaatosade ja suutari. Saksalainen suutari nimeltään Albert Messmer päätti ottelun jälkeen tehdä jotain, mitä ei vuoteen 1923 mennessä vielä koskaan ennen ollut nähty: ensimmäiset jalkapallokengät nappuloineen. Kenkien myötä syntyi yritys Messmer & Co., joka alkoi nopeasti laajentaa vaelluskenkiin ja muihin urheilu- ja ulkoilutuotteisiin. Yrityksen hyvä alku murskaantui 1930-luvun talousvaikeuksien jälkeen toisen maailmansodan pommi-iskuihin.

Tuhkasta noussut Hummel alkoi kuitenkin valmistaa taas kuuluisia jalkapallokenkiään. 80-luvulla yritys siirtyi kokonaan Tanskaan, ja vuosikymmenen lopulla sen tarjonta oli levinnyt koko Euroopan alueelle. Maine kiiri myös ahkeran sponsoroinnin avulla: Hummel teki yhteistyötä paitsi Pohjoismaiden jalkapallomaajoukkueiden niin suurten eurooppalaisten jalkapalloseurojen, kuten Real Madridin, kanssa. 2000-luvun alussa Hummelin kengät päätyivät julkkisten jalkoihin, kun esimerkiksi Jennifer Lopezin, Paris Hiltonin ja Robbie Williamsin nähtiin käyttävän niitä. Tie vaikeuksista voittoon oli vihdoin löytynyt.

Hummel tunnetaan edelleen varsinkin jalkapallo- ja käsipallokengistään. Brändi osaa kuitenkin hallita koko urheiluvaate- ja kenkäalaa. Siitä kertoo se, että Sportwear International valitsi Hummelin naisten malliston vuonna 2004 “parhaaksi urheilulliseksi naisten mallistoksi”, ja että vuonna 2007 Hummel pokkasi puolestaan maailmanlaajuisen Sportstyle Award -talvimuotipalkinnon. Kaiken menestyksen takana on ajatus aktiivisesta ja terveellisestä elämäntavasta, jonka tavoittelemista Hummelin tuotteet parhaalla mahdollisella tavalla tukevat. Filosofian pohjalta nousee modernia designiä valloittavissa väreissä. Hummelin kengät ovat myös yllättävän kohtuuhintaisia vakuuttavaksi tuotemerkiksi.

Hummel sopii sellaiselle, joka haluaa yhdistää asussaan sporttisuuden ja tyylikkyyden. Myös katumuotiin sopivia Hummelin sporttisia kenkiä saa tilattua nyt monista netin kenkäkaupoista, kuten Brandokselta, Footwaylta, Spartoosta tai Zalandolta. Useassa kaupassa on laajat valikoimat pirteän värisiä Hummelin kenkiä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Kenkäkaupoista voi myös lukea, vastaavatko muiden käyttäjien kokemukset kengistä omiasi. Kuuluvatko Hummelit sinun aktiiviseen arkeesi?

Hummel lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun