Kengät BOSS Athleisure MAZE LOWP KNIT |1|
139,20€ 174,00€
Kengät BOSS Casual SATURN LOWP SD
174,00€
Kengät BOSS Casual ORLAND LOWP TB |1|
126,80€ 174,00€
Kengät BOSS Athleisure MAZE LOWP NEO2 |1|
123,20€ 154,00€
Akeen, boss
150,00€
Lighter_lowp_mxme, boss
150,00€

Hugo Boss

56 tuotetta 3 kaupasta
Hugo Boss

Hugo Boss on eittämättä eräs maailman tunnetuimmista vaate- ja kenkämerkeistä. Sen hyvä maine on kiirinyt kauas, ja se tunnetaan nimenomaan elitistisistä premium-tuotteistaan. Hugo Bossin vaatteita ja kenkiä voi ilman epäilystä kutsua eräiksi maailman korkealaatuisimmista ja tyylikkäimmistä.

Hurmaavista hajuvesistäänkin tuttu tuotemerkki Hugo Boss syntyi Saksassa vuonna 1923. Omalle nimelleen firman perustanut Hugo Ferdinand Boss joutui konkurssiin jo vuonna 1930, mutta päätti yrittää vielä uudelleen. Yritys sai uutta nostetta valtion virallisena vaatettajana, kunnes se joutui taas vaikeuksiin Saksan hävittyä sodan. Hugo Boss itse kuoli jo vuonna 1948, ja menestyvän yrityksen omistaa tänä päivänä enimmäkseen Valentino Fashion Group. Hienostuneeksi luksusmerkiksi tituleerattu Hugo Boss myy nykyään yli sadassa eri maassa.

Hugo Bossin päätuotemerkit ovat Boss, Hugo sekä Baldessarini, joista jälkimmäisin on merkeistä itsenäisin ja hienostunein. Boss Black valmistaa niin ikään elegantteja ja laadukkaita premium-tuotteita. Hugo Bossilla on lisäksi tuotemerkit Boss Selection, Boss Orange, Bodd Green, Boss Kidswear sekä Boss Home. Jokainen näistä valmistaa hieman eri tyylisiä vaatteita ja kenkiä erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuitenkin aina yhtä tyylikkäinä ja klassisina malleina.

Hugo Boss tarjoaa elegantteja kenkiä juhliin ja muihin tilaisuuksiin, jotka vaativat laadukkaita kenkiä. Miesten puvunkenkien mallit ovat vakuuttavan laadukkaita ja ajattomia, naisten korkokengät puolestaan elegantteja ja viimeisteltyjä muotoilultaan. Hugo Bossin kengät antavat itsevarmuutta, ja sopivat näin miehille ja naisille, jotka haluavat nauttia menestyksestään. Hugo Boss -kengät tuovat oikeanlaista uskottavuutta sekä antavat ripauksen luksusta koko asulle.

Luksusmerkkinä Hugo Boss panostaa tietysti erittäin laadukkaisiin materiaaleihin kengissään. Erityisesti miesten puvunkengissä merkki on supersuosittu. Suomesta brändin tuotteita on helpoimmin saatavilla netin kenkäkaupoista. Hugo Bossin kenkiä on tarjolla esimerkiksi Brandoksella, Booztilla, Nellyllä ja Stylepitillä. Nellyllä on hyvin edustettuina Boss Kidswear sekä Boss Green, joka valmistaa elegantteja, golfista inspiraationsa saaneita mallistoja. Kenkäkaupoista voi lukea myös muiden käyttäjien kokemuksia kengistä. Kuuluvatko Hugo Bossin kengät sinun luotettavimpaan juhla-asuusi? Kerro kokemuksesi luksusmerkistä!

Hugo Boss lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun