Havaianas

Havaianas on rantasandaalien kuningas. Tuotemerkin ensimmäinen pari valmistettiin vuonna 1962 Brasiliassa. Inspiraatiota firmassa haettiin perinteisistä japanilaisista kangasremmeistä ja riisioljista valmistetuista Zori-sandaaleista ja lopputuloksena syntyi klassinen pari varvassandaaleja. Japanilaisen alkuperän ansiosta kenkien pohjasta löytyy edelleen riisikuvio.

Havaianasin tavoitteena oli luoda mahdollisimman yksinkertaiset ja käytännölliset sandaalit. Nykyään flip-flopeja käytetään kaikkialla: trendikkäät sandaalit sopivat niin rannalle kuin kadulle kuumina kesäpäivinä. Havaianas ei suinkaan ole enää ainoa varvassandaalien valmistaja, vaan on saanut rinnalleen lukuisia kopioijia. Originaalin arvostus ei kuitenkaan ole sammunut, ja siihen syynä on ylivoimainen laatu. Havaianasin iskulause onkin edelleen: “Havaianas. The Real Ones.”

Havaianasin kenkämateriaalin salainen resepti on suurelta yleisöltä piilossa. Ne valmistetaan ultrakevyestä, 100-prosenttista luonnonkumista, joka takaa jalalle maksimaalisen mukavuuden ja joka myös kestää kulutusta erinomaisesti. Toisin kuin kopionsa, Havaianas jalkineet eivät hierrä ja ne säilyttävät muotonsa, lisäksi ne ovat ihanan pehmeät ja joustavat. Havaianasin eivät haise, ne on helppo puhdistaa ja ne suojaavat jalkoja kuumalta hiekalta. Merivesi tai hiekka ei saa näitä korkealaatuisia kenkiä kulumaan tai halkeilemaan.

Havaianas on monessa menossa mukana ja osaa vastata ajan haasteisiin. Se kuuluu tiukasti yhteen rantakulttuurin kanssa - Brasiliassa Havaianas on jo 40 vuoden ajan ollut yhtä kuin rantakulttuuri, ja siellä sana havaianas tarkoittaa sandaalia. Vuonna 1995 lanseerattiin mallisto “Havaianas Baby”, joka toi varvassandaalit myös vauvojen jalkoihin. Havaianasit ovat jopa päätyneet Oscar-gaalan ehdokkaiden jalkoihin vuonna 2003. Yhteistyöstä jalokivimerkki H. Sternin kanssa on valmistettu ylellisiä, timantein ja kullalla koristeltuja sandaaleja.

Havaianas on vakiinnuttanut asemansa maailmalla jo kauan sitten: vuosittain niitä myydään noin 125 miljoonaa paria. Niitä näkyy toistuvasti esimerkiksi julkkisten jaloissa sekä katumuodissa. Havaianasin kohdalla todella toteutuu klisee klassikoista: ne ovat aina trendikkäät. Yksinkertaisista sandaaleista aloittaneesta Havaianasin mallistoista löytyy nykyään sandaalit todella erilaisina malleina ja väreinä. Trendikkyydestään tunnetun Havaianasin valikoimissa on tietysti myös muodikkaat varvassandaalit korolla. Brändi on laajentanut varvassandaaleista myös muihin rantakulttuuriin kuuluviin kenkiin. Havaianas valmistaa esimerkiksi trendikkäät espadrillokset nahasta ja kankaasta. Lähes kaikki suuret kenkäkaupat netissä, kuten Zalando, Spartoo, Brandos jne., ovat ottaneet Havaianasin jo kauan sitten valikoimiinsa. Tarkoittaako sinullekin Havaianasit kuumia, kesäisiä lomapäiviä rannalla? Kerro kokemuksesi maailman suosituimmista flip-flopeista!

Havaianas lyhyesti

  • Aito ja alkuperäinen Havaianas on rantasandaalien aatelia – jo vuodesta 1962.
  • Varvassandaalit ja espradillokset valmistetaan luonnonkumista, joka takaa supermukavan ja kevyen käyttökokemuksen.
  • ”The Real Ones” -flip-flopeja myydään jatkuvasti ympäri maailmaa. Ne ovat klassinen, varma ja ikuisesti trendikäs valinta rannalle ja kesäkuumille kaduille.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun