Billabong kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Nelly, Stylepit, Junkyard edustavat Billabong -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Billabong -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Billabong -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Billabong

Billabong
Billabong

Billabong on surffimaailman kingi. Australiasta peräisin oleva vaatemerkki on perustettu vuonna 1973. Uimashortseista aloittanut yritys on laajentanut valikoimaansa myös jalkineisiin. Samalla se on levinnyt koko maailman surffareiden luottomerkiksi. Rento, sporttinen ja hauska Billabong sopii kuitenkin myös kaikenlaiseen muuhunkin vapaa-ajan toimintaan, erityisesti rannalle. Pirteä ja korkealaatuinen Billabong kestää hyvin kulutusta.

Jalkineista Billabong on keskittynyt lähinnä varvassandaalien ja flip-floppien valmistukseen. Esimerkiksi Transverse-sandaalit ovat täydelliset kesäsandaalit, joiden rento tyyli ja huippumuotoilu tuovat käyttäjälleen kesäisen fiiliksen. Sandaalit takaavat myös pehmeän mukavuuden. Billabong tuokin kesän käyttäjilleen myös tänne pohjoiseen. Kenkäkaupoista Zalando, Footway ja Stylepit myyvät Billabongin kenkiä netissä. Kerro kokemuksesi Billabong-sandaaleista!

Billabong lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun