Gabor

Gabor valmistaa yli 60 vuoden kokemuksella kengät, jotka edustavat korkeinta mahdollista laatua ja tyyliä. Saksalainen firma on perustettu Harmpurissa jo vuonna 1949, ja on edelleen saman perheen omistuksessa. Nykyään merkki tunnetaan eräänä Euroopan tärkeimmistä korkealaatuisten kenkien valmistajista. Tuotemerkkiä kohtaan tunnetusta yleisestä luottamuksesta kertoo esimerkiksi se, että Gabor palkittiin vuonna 2013 parhaiksi naisten kengiksi.

Gabor valitsee kenkiinsä vain parhaat mahdolliset materiaalit. Jokainen valmistusvaihe on suunniteltu ja viimeistelty niin, että lopputulos on huippulaadukas. Laadun ohella Gabor satsaa tehokkaasti myös ekologisuuteen, joka otetaan huomioon esimerkiksi materiaalivalinnoissa. Kengät ovat aina aitoa nahkaa tai mokkaa ulkopuolelta ja sisäpuolelta, ulkopohjat valmistetaan kestävästä kumista. Gabor-kenkiin todella kannattaa investoida, sillä laatunsa ansiosta ne kestävät pitkään, eivätkä ajattomat mallit mene nopeasti pois muodista. Lisäksi satsaat omaan terveyteesi käyttämällä Gaboreja: tunnetaanhan kengät erinomaisesta istuvuudestaan ja mukavuudestaan. Gabor haluaa jalalle parasta, sillä jokainen Gabor-kenkä on yksilönä perinteisen käsityön, innovatiivisen tekniikan ja huolellisen suunnittelun tulos.

Gabor panostaa erityisesti kenkien käyttömukavuuteen. Siksi ne on tehty sisältä miellyttävän pehmeiksi ja mahdollisimman saumattomiksi. Vuoratut jalkatyynyt hidastavat jalan rasittumista. Gabor myös säilyttää mallinsa erinomaisesti. Merkin tavoite on tuottaa kenkiä, jotka tuntuvat täydellisen sopivilta ja mukavilta jo ensimmäisellä kokeilukerralla. Siksi se kehittää innovatiivisesti uusia ratkaisuja jokaiselle jalalle. Gaboreja löytyy esimerkiksi kolmena eri leveytenä.

Jos haluat panostaa jalkasi hyvinvointiin ja saada samalla kauniit kengät, tilaa Gaborit netin kenkäkaupoista. Merkin mallistoja löytyy esimerkiksi Spartoolta, Brandokselta ja Zalandolta. Suurin osa kengistä on suunnattu naisille, mutta myös lapsille löytyy esimerkiksi sandaaleita, tennareita ja ballerinoja hauskoissa väreissä ja malleissa. Naiset voivat valita Gaborin laajoista mallistoista vaikkapa juuri nyt suositun, nahkaisen, malliltaan klassisen Philippa-saappaan tai trendikkäät, nuden väriset korolliset avokkaat, joiden lesti on kaunis ja jalkapöytää erinomaisesti tukeva. Kuulutko sinä Gaborin kannattajakuntaan? Kerro kokemuksesi!

Gabor lyhyesti

  • Gabor valmistaa viimeistellyt, käyttömukavuudeltaan erinomaiset ja muotoilultaan klassiset kengät yli 60 vuoden kokemuksella.
  • Saksalainen yritys kehittää jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja parantaakseen edelleen kenkiensä käyttömukavuutta.
  • Gabor panostaa paitsi mukavuuteen ja tyyliin, niin kenkien ekologisuuteen muun muassa suosimalla ekologisia materiaaleja ja suunnittelemalla ajattomia malleja.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun