G-Star

Vuonna 1995 oli Nevadan autiomaa ja eräs italialainen mies nimeltä Mario Polegato. Kuumuus oli pakahduttava, ja Polegaton jalkojen hikoilu tuntui niin sietämättömältä, että hän viilsi kenkiensä kumipohjiin viiltoja niiden viilentämiseksi. Innovatiivisin keksintö sitten kumipohjan keksimisen oli syntynyt.

Geox tulee kreikan sanasta ”geo” ja ”x” näin symboloiden tekniikkaa. Tekninen osaaminen onkin ohjenuora Geoxin kenkien suunnittelussa. Geoxin toimintaan kuuluu oleellisesti tutkimus, jota insinöörit, fyysikot ja kemistit tekevät jatkuvasti yrityksen pääkonttorilla saavuttaakseen ihmisen jalkaa mahdollisimman hyvin palvelevan jalkineen. Tutkimuksissa muun muassa testataan erilaisia materiaaleja ja kehitetään kenkiä, joiden kannat ja pohjat päästävät läpi ilmaa näin jäähdyttäen jalkoja ja säilyttäen optimaalisen käyttömukavuuden. Näin on syntynyt Geoxin patentoima GEOX Breathes -menetelmä, jossa mikrohuokoinen kalvo imee hien sisäänsä vapauttaen sen sitten kengästä höyrynä. Kenkä pysyy vedenpitävänä mutta hengittävänä mikrohuokosten ansiosta. Tämä on merkittävä ratkaisu muuten kumipohjan hengittämättömyyteen.

Geoxin tavaramerkki on kenkä, jonka materiaali on hengittävä ja muotoilu huomiota herättävän mukava. Kenkä sopii erinomaisesti kaikenlaiseen liikuntaan ja palvelee uskollisesti pitkilläkin kävelyreissuilla. Geox on todella onnistunut tutkimuksessaan ja erinomaisen kengän kehittelyssään, myydäänhän brändin malleja jo yli 68 maassa.

Mukavuuteen ei kuitenkaan panosteta ulkonäön kustannuksella, vaan trendikäs muotoilu on Geoxille myös todella tärkeä asia. Geox haluaa myös valmistaa kengät jokaiseen tarkoitukseen, siksi sen valikoimista löytyy satoja erilaisia malleja aina sandaaleista ja tennareista vaelluskenkiin ja saappaisiin.

Geoxin kenkiä myydään useissa netin kenkäkaupoissa, esimerkiksi Brandoksella, Zalandolla ja Spartoolta. Juuri tällä hetkellä suosittuja ovat naiselliset kiilakorkotennarit varsinkin valkoisena. Kengissä on erittäin miellyttävä sisäosa, ja muotoilu on modernin futuristinen tarranauhoineen. Toinen Geoxin suosittu malli on klassinen, musta ballerina, joka sopii asuun kuin asuun ja pesee käyttömukavuudessaan takuuvarmasti vastaavat kilpailijansa! Omistatko sinä Geoxin innovatiivisia kenkiä? Kerro kokemuksesi siitä, toimivatko ne todella yhtä erinomaisesti kesäkuumilla kuin väitetään!

Geox lyhyesti

  • Italialainen Mario Polegato keksi autiomaassa innovaation hengittävästä kengästä, ja tälle keksinnölle koko Geox -kenkämerkin suosio on sittemmin perustunut.
  • Italialainen yritys on keskittynyt kehittämään kengän teknisiä ominaisuuksia.
  • Geox haluaa valmistaa koko perheen jalkineet kaikenlaiseen toimintaan: laajat valikoimat löytää netin kenkäkaupoista.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun