Celavi kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Stockmann, Stylepit, Footway edustavat Celavi -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Celavi -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Celavi -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Stylepit kengät
  Toimitusaika: 3-5 pv
  Toimitukset: 5 €
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
  Ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin
 • Footway
  Toimitusaika: 2-5 pv
  Toimitukset: 0 €
  Aina ilmainen toimitus ja palautus
 • Brandos
  Toimitusaika: 3-10 pv
  Toimitukset: 0 €
  Aina ilmainen toimitus ja palautus
 • Sportamore
  Toimitusaika: 2-5 pv
  Toimitukset: 4,9 €
  Ilmainen toimitus ja palautus yli 29,90€ tilauksiin
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] xn--kenkkaupat-t5a.fi

Celavi

Celavi
Celavi

CeLaVi on korkealuokkainen ja pohjoismaissa hyvin tunnettu tanskalainen lasten kenkä- ja vaatemerkki. Yrityksellä on pitkä historia, sillä se on perustettu jo vuonna 1963. CeLaVi tarjoaa tyylikkäät, värikkäät ja laadukkaat tuotteet jokaiseen päivään ja kaikenlaisiin säätiloihin. CeLaVi kumisaappat ovat erittäin suositut ja takaavat, että lapsen jalat pysyvät kuivina sekä lämpöisinä riemukkaissa ulkoleikeissä.

Iloisen väriset kumisaappat tekevät ulkoilusta nautinnon

CeLaVin vahvana ideologiana on aina ollut ympäristöystävällisyys. Yrityksen tuotteet, kuten kengät ja kumisaappaat yrityksen vaatetuotannon ohella on tehty kaikkiin säihin sopiviksi, eli myös haastaville pohjoismaisille sade- ja räntäkeleille. Käytännössä lapsi pysyy lämpimänä ja kuivana säällä kuin säällä. CeLaVi lasten kengät tytöille, kuten pehmoiset sisätossut omaavat vauhdikkaissa leikeissä tarvittavan pehmeän ja luistamattoman pohjan. CeLaVi Strawberry -sisätossut ovat 100 % nahkaa olevat pehmoiset jalkineet, joissa on todella hyvä hinta-laatusuhde. CeLaVi Deep Stone -mallin pirteän värikkäissä ja pehmoisissa tossuissa vauvojen jalat viihtyvät hyvin. CeLaVi -tuotteiden vertailu kotimaisiin laatumerkkeihin on hyvin yleistä, eli tuotteet ovat laadultaan hyvät ja kestävät, kuten Nokian saappaat tai Reima -tuotteet. Deep Stone -tossut ovat pehmeää, aitoa villaa, jotka ovat erittäin helppo pukea ja riisua kätevän tarranauhan avulla. Muistathan jättää jalalle kasvuvaraa, joten on erittäin suositeltavaa valita sellainen koko, joka on 1,5 cm lapsen jalkaa suurempi. Huomioithan, että myös lasten saappaiden ja kumisaappaiden pitää aina olla 2 cm suurempia, jotta niissä on riittävästi tilaa ylimääräisille pohjallisille ja sukille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun