Fred Perry kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Stockmann, Spartoo, Nelly edustavat Fred Perry -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Fred Perry -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Fred Perry -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 8 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Fred Perry

Fred Perry

Unohtumaton tarina kertoo englantilaisesta työväenluokan pojasta, joka nousi kuuluisuuteen voittamalla neljä Wimbledonia. Sittemmin Fred Perryn suoraselkäisyys, rehellisyys, itsevarmuus ja periksiantamattomuus on jäänyt elämään Fred Perry -merkin laakeriseppeleellä koristelluihin vaatteisiin ja kenkiin.

Tenniksenpelaaja Fred Perry itse kunnostautui vaatesuunnittelijana. Hänet tunnetaan kahden klassikon designerinä: hän keksi hikinauhan ja pikeepaidan 1940-luvulla. Näistä molemmista tuli suosittuja urheiluvaatteita. Myöhemmin Fred Perry on laajentanut urheiluvaatteista arkivaatteisiin ja -kenkiin. Nykyään tuotemerkin omistaa japanilainen yritys.

Klassisia, aina suosittuja kenkämalleja ovat mm. Parkside, Bourne ja Pin Punsch. Inspiraatiota minimalistiseen designiin haetaan urheilusta ja katumuodista. Muotoilu on yhdistelmä eleganssia, luksusta sekä rakkautta urheiluun. Uusimmissa malleissa nousee esille voimakas ilmaisu sekä 80-luku -henkisyys. Fred Perryn kenkävalikoima kattaa enimmäkseen klassisen mallisia tennareita, lenkkareita ja kangaskenkiä miehille. Naisille Fred Perry tarjoaa klassisten mallien lisäksi esimerkiksi nahkaiset tennarit trendikkäästi leopardikuvioisena. Näiden valikoimien kenkiä voi tilata netin kenkäkaupoista, esimerkiksi Spartoolta, Sportamorelta tai Nellyltä. Onko sinulla kokemuksia klassisista Fred Perryn kengistä?

Fred Perry lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun