Fred Perry

Unohtumaton tarina kertoo englantilaisesta työväenluokan pojasta, joka nousi kuuluisuuteen voittamalla neljä Wimbledonia. Sittemmin Fred Perryn suoraselkäisyys, rehellisyys, itsevarmuus ja periksiantamattomuus on jäänyt elämään Fred Perry -merkin laakeriseppeleellä koristelluihin vaatteisiin ja kenkiin.

Tenniksenpelaaja Fred Perry itse kunnostautui vaatesuunnittelijana. Hänet tunnetaan kahden klassikon designerinä: hän keksi hikinauhan ja pikeepaidan 1940-luvulla. Näistä molemmista tuli suosittuja urheiluvaatteita. Myöhemmin Fred Perry on laajentanut urheiluvaatteista arkivaatteisiin ja -kenkiin. Nykyään tuotemerkin omistaa japanilainen yritys.

Klassisia, aina suosittuja kenkämalleja ovat mm. Parkside, Bourne ja Pin Punsch. Inspiraatiota minimalistiseen designiin haetaan urheilusta ja katumuodista. Muotoilu on yhdistelmä eleganssia, luksusta sekä rakkautta urheiluun. Uusimmissa malleissa nousee esille voimakas ilmaisu sekä 80-luku -henkisyys. Fred Perryn kenkävalikoima kattaa enimmäkseen klassisen mallisia tennareita, lenkkareita ja kangaskenkiä miehille. Naisille Fred Perry tarjoaa klassisten mallien lisäksi esimerkiksi nahkaiset tennarit trendikkäästi leopardikuvioisena. Näiden valikoimien kenkiä voi tilata netin kenkäkaupoista, esimerkiksi Spartoolta, Sportamorelta tai Nellyltä. Onko sinulla kokemuksia klassisista Fred Perryn kengistä?

Fred Perry lyhyesti

  • Fred Perryn kenkien taustalla on legendaarinen tennistähti Fred Perry, joka lanseerasi oman vaate- ja kenkämerkkinsä 1940-luvulla.
  • Valikoimiin kuuluu pääasiassa klassisia tennareita, lenkkareita ja kangaskenkiä miehille.
  • Fred Perry myy asenteellisuudellaan, laadullaan ja mukavuudellaan.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun