Feiyue kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Spartoo, Brandos edustavat Feiyue -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Feiyue -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Feiyue -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Feiyue

Feiyue

Feiyue tarkoittaa kiinalaisen tradition mukaan kehon ja mielen nousua korkeammalle tasolle. Feiyue-kenkämerkin idea ja nimi tulevat tietysti tästä. Matka kuin matka taittuu kevyimmin Feiyuet jalassa: kengät on tarkoitettu rentoon vapaa-ajan meininkiin. Merkki ei kuitenkaan ole kiinalainen, vaan sen perustivat ranskalaiset vasta vuonna 2006. Firman lähtökohtana on kuitenkin Shanghaissa jo 1920-luvulla valmistamaan aloitettu valkoinen kangastossu.

Hillitty tyylikkyys, rento muotoilu, kevyeys ja mukavuus ovat tekijöitä, jotka saavat vakuttumaan Feiyuen kengistä. Useimpien malli on klassinen tennari merkin tunnusmerkkiraidoilla. Inspiraatiota muotoiluun haetaan paitsi Kiinasta niin matkailusta yleensä sekä katutaiteesta ja musiikista. Kestävyytensä, monipuolisuutensa, tyylikkyytensä ja mukavuutensa ansiosta Feiyue on päässyt lentoon, ja saavuttaa koko ajan yhä uusia ulottuvuuksia.

Keveä, maailmanmatkaajan eleganssi sitoo Feiyuen kenkien eri malleja toisiinsa. Kenkä on perinteisesti ollut erityisen suosittu kamppailulajien harrastajien parissa. Kengät saivat paljon näkyvyyttä muun muassa vuoden 2008 olympialaisissa Pekingissä. Parkour-harrastajat ympäri maailmaa ovat ottaneet Feiyuen omakseen sen ohuen pohjan, joustavuuden ja keveyden vuoksi. Kuka tahansa voi nyt tilata Feiyuen kenkiä netin kenkäkaupoista. Näitä myydään Zalandolla, Brandoksella ja Spartoolla. Auttaako Feiyue sinut lentoon? Kerro kokemuksesi klassisista tennareista!

Feiyue lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun