Feiyue

Feiyue tarkoittaa kiinalaisen tradition mukaan kehon ja mielen nousua korkeammalle tasolle. Feiyue-kenkämerkin idea ja nimi tulevat tietysti tästä. Matka kuin matka taittuu kevyimmin Feiyuet jalassa: kengät on tarkoitettu rentoon vapaa-ajan meininkiin. Merkki ei kuitenkaan ole kiinalainen, vaan sen perustivat ranskalaiset vasta vuonna 2006. Firman lähtökohtana on kuitenkin Shanghaissa jo 1920-luvulla valmistamaan aloitettu valkoinen kangastossu.

Hillitty tyylikkyys, rento muotoilu, kevyeys ja mukavuus ovat tekijöitä, jotka saavat vakuttumaan Feiyuen kengistä. Useimpien malli on klassinen tennari merkin tunnusmerkkiraidoilla. Inspiraatiota muotoiluun haetaan paitsi Kiinasta niin matkailusta yleensä sekä katutaiteesta ja musiikista. Kestävyytensä, monipuolisuutensa, tyylikkyytensä ja mukavuutensa ansiosta Feiyue on päässyt lentoon, ja saavuttaa koko ajan yhä uusia ulottuvuuksia.

Keveä, maailmanmatkaajan eleganssi sitoo Feiyuen kenkien eri malleja toisiinsa. Kenkä on perinteisesti ollut erityisen suosittu kamppailulajien harrastajien parissa. Kengät saivat paljon näkyvyyttä muun muassa vuoden 2008 olympialaisissa Pekingissä. Parkour-harrastajat ympäri maailmaa ovat ottaneet Feiyuen omakseen sen ohuen pohjan, joustavuuden ja keveyden vuoksi. Kuka tahansa voi nyt tilata Feiyuen kenkiä netin kenkäkaupoista. Näitä myydään Zalandolla, Brandoksella ja Spartoolla. Auttaako Feiyue sinut lentoon? Kerro kokemuksesi klassisista tennareista!

Feiyue lyhyesti

  • Ranskalainen kenkämerkki kiinalaisella alkuperällä omistaa pitkät perinteet klassisten tennareiden valmistamisessa.
  • Kamppailulajien ja parkour-harrastajien parissa suosittu kenkä sopii myös street-tyyliin.
  • Feiyuen valttikortteja on hillitty, klassinen muotoilu, kestävyys, monipuolisuus ja mukavuus.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun