ASICS

Arima Sana In Corpore Sano. Terve sielu terveessä ruumiissa on huippusuositun urheilujalkinevalmistajan ASICSen nimen alkuperä. Se kiteyttää merkin tavoitteen: ASICS haluaa edistää ihmisten hyvinvointia valmistamalla parhaat mahdolliset urheilukengät joka tyyppiselle liikkujalle. Tämän lisäksi ASICS haluaa hälventää kulttuurieroja ja lisätä kansojen välistä solidaarisuutta.

Vuonna 1949 perustettu merkki on alkuperältään japanilainen. Ensimmäinen markkinoille tullut kenkä oli OK Basketball -koripallokenkä. Nykyään ASICS on ylivertainen suosikki erityisesti juoksijoiden, lentopalloilijoiden ja muiden sisäliikunnan harrastajien ja ammattilaisten joukossa. Lisäksi ASICS kengittää tenniksen, golfin ja painin harrastajia. ASICS on huippulaadukas ja takuuvarma, ja sen kulutuskestävyys on kehitetty äärimmilleen.

ASICSen kenkien optimaalisen muotoilun taustalla on pitkä, yli kuudenkymmenen vuoden kokemus sekä tiede ja yhteistyö huippu-urheilijoiden kanssa. Merkki kehittelee lakkaamatta uusia, innovatiivisia ratkaisuja, joilla se auttaa urheilijoita ja harrastajia pääsemään kukin omiin tavoitteisiinsa. Tällaisia ratkaisuja ovat tähän mennessä olleet jo erilaiset vaimennussysteemit kuten GEL, Biomorphic ja IGS – ja ASICSen tiimin tarmokkuudella kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tutkimuksellaan ja tuotekehittelyllään ASICS toteuttaa edelleen alkuperäisiä arvojaan, ja uskoo urheilun parantavan yksilön ja samalla koko yhteiskunnan henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

ASICSen eri tuoteryhmiä ovat Indoor, Running, Tennis ja Walking. Juoksukenkinä ASICSet ovat olleet jo pitkään supersuositut, myös huippu-urheilijoiden keskuudessa. Ne parantavat suorituskykyä, suojaavat jalkaa vammoilta ja pehmentävät tärähdyksen aiheuttamaa rasitusta. Eräs suosituimmista malleista on tällä hetkellä Nimbus, joka on äärimmäisen hyvin vaimennettu jalkine. Sen Guidance Line -ohjaavuusura ohjaa askelta neutraaliin askellinjaan ja parantaa juoksun taloudellisuutta, minkä vuoksi kenkä sopii erinomaisesti vaikkapa maratonille. Käyttäjien kokemusten mukaan Nimbuksen miellyttävyys tulee juuri loistavasta vaimennuksesta ja joustavasta, tuetusta pohjasta, mikä takaa pehmeän ja rullavan juoksun. Nimbus on saatavilla mm. Zalandosta ja monista muista kenkäkaupoista netissä.

Myös monia muitakin malleja kuin Nimbuksia on saatavilla netin suurimmista kenkäkaupoista. ASICSia löytyy Zalandon lisäksi esimerkiksi Footwaysta ja Spartoosta. Yleensä käyttäjät suosittelevat tilaamaan numeron tai parikin isomman koon lenkkareista. Nettikauppojen laajoista valikoimista löytyy hauskat ja värikkäät ASICSen lenkkarit, treenikengät ja sisäpelikengät tutuilla raidoilla. ASICSen kengät ovat paitsi teknisesti huippua niin ulkonäöltään pirteitä ja viimeisteltyjä. Liikuttaako ASICS myös sinua? Kerro kokemuksesi kengistä!

ASICS lyhyesti

  • Japanilainen urheilujalkinevalmistaja ASICS tarjoaa takuuvarmaa laatua liikuntaan.
  • Treenikenkiä, sisäpelikenkiä ja juoksulenkkareita valmistava ASICS tekee jatkuvasti innovatiivista tuotekehittelyä entistä parempien suoritusten saavuttamiseksi.
  • ASICSen perimmäisin tavoite on tukea liikunnan harrastamista ja tätä kautta parantaa koko yhteiskunnan hyvinvointia.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun