El Naturalista kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Spartoo, Brandos, Footway edustavat El Naturalista -kenkiä. Näet kaikki sivujemme El Naturalista -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan El Naturalista -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

El Naturalista

El Naturalista

Paluu luontoon on espanjalaisen kenkävalmistajan, El Naturalistan uusi tapa valmistaa kengät. Luonto on lähtökohta kaikkeen: sitä suojellaakseen El Naturalista valmistaa mahdollisimman ekologiset kengät, ja toisaalta luonnosta haetaan vaikutteita muotoiluun. Espanjan Roijasta kotoisin oleva yritys rakensi vahvan kengänvalmistusperinteen pohjalle oman, erilaisen tapansa valmistaa kenkiä.

Ympäristöystävällisyys, värikkyys ja mukavuus määrittelevät El Naturalistan kenkiä. Valmistuksessa on sitouduttu käyttämään luonnonmateriaaleja sekä biologisesti hajoavia aineita. Nahka värjätään kasviväreillä, pakkaukset ovat kierrätettyjä ja kenkien pohjat valmistetaan kierrätetystä luonnonkumista. Merkin logon sammakko symboloi ekosysteemiin sopeutumista ja energisyyttä. El Naturalista on myös paneutunut tukemaan käsityötaitoja, hyväntekeväisyyttä sekä oikeudenmukaisia tuottajahintoja. Tuotemerkin kengät on suunniteltu aktiiviselle ihmiselle, jonka kengän tulee kestää kovaa kulutusta. Kengät valmistetaan yhä edelleen Espanjassa.

El Naturalistan muotoilu on persoonallisen kaunista, ja siinä suositaan usein pehmeitä, pyöreitä luonnonmuotoja. Inspiraatiota haetaan kaikkialta luonnosta: kasveista, eläimistä, vedestä. El Naturalistan kengät ovat kuin luonnollinen jatke ympäristölle. Tuotemerkin filosofian mukaan elämä on parhaimmillaan yksinkertaisena ja lähellä luontoa.

Kestävää kehitystä tukevat El Naturalistan kengät saa itselleen esimerkiksi tilaamalla ne netistä erilaisista kenkäkaupoista. El Naturalistaa löytyy jo netin suurimmista kenkäkaupoista kuten Zalandolta, Brandokselta ja Footwaysta. Mallien valikoima on kasvanut kattamaan tennarit, ballerinat, sandaalit ja nilkkurit – jokaiselle jotakin. Oletko sinäkin tehnyt luontoystävällisen valinnan ostamalla El Naturalistan kengät? Kerro kokemuksesi ekokengistä!

El Naturalista lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun