El Naturalista

Paluu luontoon on espanjalaisen kenkävalmistajan, El Naturalistan uusi tapa valmistaa kengät. Luonto on lähtökohta kaikkeen: sitä suojellaakseen El Naturalista valmistaa mahdollisimman ekologiset kengät, ja toisaalta luonnosta haetaan vaikutteita muotoiluun. Espanjan Roijasta kotoisin oleva yritys rakensi vahvan kengänvalmistusperinteen pohjalle oman, erilaisen tapansa valmistaa kenkiä.

Ympäristöystävällisyys, värikkyys ja mukavuus määrittelevät El Naturalistan kenkiä. Valmistuksessa on sitouduttu käyttämään luonnonmateriaaleja sekä biologisesti hajoavia aineita. Nahka värjätään kasviväreillä, pakkaukset ovat kierrätettyjä ja kenkien pohjat valmistetaan kierrätetystä luonnonkumista. Merkin logon sammakko symboloi ekosysteemiin sopeutumista ja energisyyttä. El Naturalista on myös paneutunut tukemaan käsityötaitoja, hyväntekeväisyyttä sekä oikeudenmukaisia tuottajahintoja. Tuotemerkin kengät on suunniteltu aktiiviselle ihmiselle, jonka kengän tulee kestää kovaa kulutusta. Kengät valmistetaan yhä edelleen Espanjassa.

El Naturalistan muotoilu on persoonallisen kaunista, ja siinä suositaan usein pehmeitä, pyöreitä luonnonmuotoja. Inspiraatiota haetaan kaikkialta luonnosta: kasveista, eläimistä, vedestä. El Naturalistan kengät ovat kuin luonnollinen jatke ympäristölle. Tuotemerkin filosofian mukaan elämä on parhaimmillaan yksinkertaisena ja lähellä luontoa.

Kestävää kehitystä tukevat El Naturalistan kengät saa itselleen esimerkiksi tilaamalla ne netistä erilaisista kenkäkaupoista. El Naturalistaa löytyy jo netin suurimmista kenkäkaupoista kuten Zalandolta, Brandokselta ja Footwaysta. Mallien valikoima on kasvanut kattamaan tennarit, ballerinat, sandaalit ja nilkkurit – jokaiselle jotakin. Oletko sinäkin tehnyt luontoystävällisen valinnan ostamalla El Naturalistan kengät? Kerro kokemuksesi ekokengistä!

El Naturalista lyhyesti

  • Espanjalaisen El Naturalista -kenkämerkin ohjenuorana sekä muotoilussa että tuotannossa on luonto.
  • Käyttömukavuudeltaan huippuluokan El Naturalistan kengät valmistetaan ympäristöä kunnioittaen.
  • Ekologiset kengät saa tilattua netistä. Kenkäkaupoissa on laajat valikoimat, joista löytyy luontoa kunnioittavat kengät koko perheelle.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun