Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Poista kaikki suodattimet

Ed Hardy

1 tuote 1 kaupasta
Ed Hardy

Kovin monella muulla kuin suunnittelija Christian Audigierillä ei ole ollut kunniaa tulla vain 19-vuotiaana kutsutuksi nimellä “King on Jean” Sportswear International -lehden mukaan. Nuori suunnittelija työskenteli tunnustuksen jälkeen useiden merkkien, kuten Levi's:n, Leen ja Dieselin, palveluksessa. Rakkaudesta tatuointeihin syntyi yritys kuitenkin jo vuonna 2004. Sen Audigier perusti yhdessä Ed Hardyn kanssa, joka tunnetaan tatuointien isänä: henkilönä, joka teki tatuoinneista tyylikästä.

Ed Hardyn ja Audigierin yhteistyöstä syntyy muotia, joka ammentaa tatuointitaiteesta ja väreistä. Ed Hardy -merkillä on voimakas asenne: se edustaa koko elämäntapaa. Printtikuvioiden inspiraationlähteinä toimivat taiteilijoiden luomukset.

Ed Hardyn suosituimpia tuotteita ovat lippisten ja printtipaitojen ohella tietysti tennarit ja muut kengät. Jokainen tennaripari on rohkea ja rouhea yksilönsä, josta ei asennetta puutu. Yksilöllisiä tennareita saa tilattua netin kenkäkaupoista, kuten Brandokselta tai Spartoolta. Onko sinulla kokemuksia Ed Hardy -tuotemerkin kengistä?

Ed Hardy lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun