Dr. Martens kenkiä myyvät nettikaupat

Kenkäkaupoista mm. Stockmann, Spartoo, Ellos edustavat Dr. Martens -kenkiä. Näet kaikki sivujemme Dr. Martens -kenkiä myyvät kenkakaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Dr. Martens -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 10 kenkakauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Dr. Martens

Dr. Martens

Vuonna 1945 suursodan myllerryksessä tapahtui eräs pieni asia: saksalainen lääkäri nimeltä Klaus Märtens loukkasi jalkansa. Koska vanhat kengät hidastivat jalan parantumista, hän alkoi suunnitella uusia, joustavampia ja pehmeäpohjaisempia jalkineita. Legendaarinen Dr. Martens oli syntynyt. Firman nimi muutettiin englantilaiseen muotoon Dr. Martens ja siitä tuli suosittu sotilaiden, poliisien ja posteljoonien joukossa. Kun alakulttuurit ottivat kengän omakseen, Dr. Martens sai siihen liitetyn kapinallisen leiman. Skinhedien, punkkareiden ja grunge-tyyppien käytöstä kengät ovat vähitellen levinneet koko kansan keskuuteen ja samalla niiden imago on neutralisoitunut. Maailman ainoat oikeat maiharit ovat nyt huipputrendikäs valinta, ja niitä suosivat myös julkkikset, mm. Miley Curys. Tarinansa vuoksi Dr. Martensit antavat muuten tylsälle asulle sähäkkyyttä ja rouheutta. Kengät symboloivat vahvaa itseilmaisua, asennetta ja persoonallisuutta.

Dr. Martensit kehitettiin varta vasten mukaviksi, käytännöllisiksi ja kestäviksi kengiksi. Niihin muotoiltiin maailman ensimmäinen ilmatyynypohja, joka varmisti maksimaalisen mukavuuden. Dr. Martensin ulkomuoto on tyyliltään klassinen, ilmettä ulkoasulle antaa keltainen tikkaus, uurrepohja ja pyöreä muoto; mukavuutta pehmeät kengänpohjat. Kengät ovat erittäin kestävät ja käytännölliset.

Rakas lapsi on saanut jo monta nimeä: Docsit, Martensit tai DM'it. Massan suosion saavuttaneet rouheat kengät edustavat laajoissa valikoimissa jo lähes kaikkissa netin suurimmissa kenkäkauppoissa. Dr. Martensien eri malleja on saatavilla mm. Brandokselta, Footwaystä, Nellyltä, Spartoosta ja Zalandolta. Suurin menekki on perinteisimmällä Martens -mallilla eli mustilla unisex-mallisilla maihareilla. Malleja löytyy nykyään kuitenkin moneen lähtöön, mutta niitä kaikkia yhdistää rouhea muotoilu ja takuuvarma laatu. Ajattoman mustan lisäksi juuri nyt suosittuja ovat kirkkaan väriset, kiiltonahkaiset maiharit. Martenseja löytyy nyt myös hyvin pitkävartisina maihareina, nauhakenkinä ja jopa kiilakorkokenkinä. Docsit eivät ole kengät huokeimmasta päästä, mutta ne ovat takuulla hintansa väärti. Joidenkin kokemusten mukaan Martensit saattavat kestää jopa vuosikymmeniä, joten ne ovat samalla myös ekologinen valinta. Onko sinulla kokemuksia vanhoista kunnon Martenseista?

Dr. Martens lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun