Diesel

Vuonna 1978 perustettu Diesel on Italian lahja maailman kenkäfriikeille. Merkki tunnistetaan räväkästä tyylistään: printit, yksityiskohdat, runsas värimaailma hurmaavat ihmisiä ympäri maailmaa. Renzo Rosson suunnittelemien, legendaaristen farkkujen avulla maailmalle ponnistanutta Dieseliä myydään jo yli 80 eri maassa. Globaali yritys on kuitenkin säilyttänyt omaleimaisen, yksilöllisen linjansa niin perinteisten farkkujen kuin kenkienkin suunnittelussa. Tiuhaan vaihtuvia trendejä ei yritetä jäljitellä, vaan Diesel luo niitä itse.

Koska Diesel on aina askeleen edellä, sitä käyttävät mieluiten rohkeat ja seikkailumieliset pukeutujat. Diesel on enemmän kuin vaatemerkki: se on ennemminkin elämäntyyli, joka vannoo rohkeuden, nuoruuden, trendikkyyden ja yksilöllisyyden nimiin. Dieselit jalassa kertovat sekä horjumattomasta tyylitajusta että avoimuudesta uusille kokemuksille. Italialainen maku ja tyyli antavat jokaiselle Dieselin kenkäparille sellaisen ilmeen, että niillä kehtaa kuljeskella vaikkapa Milanon muotikaduilla. Luovan Renzo Rosson ja hänen tiiminsä menestyksen loppua ei näy, kun suunnittelun taustavoimana on mielikuvituksellinen luovuus ja palava rakkaus kauniisiin kenkiin.

Dieselin kenkien kansainvälisen suosion takana on paitsi takuuvarma tyyli, niin tarkka, hiottu laatu. Diesel on siis oiva valinta myös vaativammalle kuluttajalle. Dieselin kengät yhdistettynä laadukkaisiin farkkuihin luovat katu-uskottavan, arvokkaan mutta rennon vaikutelman. Italialainen merkki ei pysähdy hetkeksikään tavoittelemasta entistä upeampaa designia, vaan loi hiljattain esimerkiksi uuden modernin kokoelman, jossa yhdistetään old school- ja urbaania tyyliä. Diesel valmistaa edelleenkin eräät maailman kuuluisimmat farkut, mutta se on kokeillut myös sisustus-, auto- ja tietokonepelisuunnittelua. Inspiraatiota Dieselillä haetaan muun muassa matkailusta, uusia tuulia otetaan innokkaasti vastaan.

Yksilöllisyyttä ylistäviä Dieselin kenkiä saa nyt helposti tilattua netin kenkäkaupoista. Trendikkäästi sporttihenkiset kengät löytyy esimerkiksi Spartoolta, Brandokselta tai Zalandolta. Samalla voi lukea muiden käyttäjien kokemuksia tästä huippumerkistä. Tennareiden, korkkareiden, lenkkareiden, nauhakenkien, saappaiden ja nilkkureiden joukosta jokainen löytää oman, yksilöllisen mallinsa. Pukeudutko sinäkin Dieseliin, kun haluat tuntea olosi cooliksi? Jaa kokemuksesi!

Diesel lyhyesti

  • Italialainen, vuonna 1978 perustettu vaatemerkki tunnetaan sopivasti rajusta, trendikkäästä ja modernista tyylistään.
  • Dieselin jalkineita myydään jo yli 80 maassa, ja ympäri maaiman niitä saa tilattua netin kenkäkaupoista.
  • Dieselin design on varma valinta erityisesti rohkealle ja yksilölliselle pukeutujalle.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun