DC Shoes

Skeittareille se ainoa oikea: DC shoes. Maailman tunnetuin skeitti- ja lumilautailumerkki valmistaa kaiken, mitä skeittaamisessa ja snoukkaamisessa tarvitaan. Merkki on vielä suhteellisen nuori, sillä se on perustettu Kaliforniassa vasta 1993. Perustajat Block ja Damon Way alkoivat tuolloin valmistaa ammattiurheilijoille sopivia kenkiä, jotka olisivat ulkomuodoltaan niin tyylikkäät, että niitä voisi käyttää myös muualla. Eipä siis aikaakaan, kun merkki on valloittanut ensin länsirannikon; kohta merkki oli jo vienyt koko maailman skeittareiden ja snoukkareiden sydämet. 2000-luvulla DCn cool muotoilu teki sen yleisesti suosituksi myös lasten ja nuorten käyttämissä kengissä. Edelleenkin DC on kuuma nimi katumuodissa.

DC on tunnettu sponsoroija kansainvälisten urheilijoiden keskuudessa. Näkyvyyttä on tullut tekemällä yhteistyötä paitsi skeittaajien ja lumilautailijoiden niin motocrossaajien ja surffaajien parissa. DC:n kanssa työskennelleet ovat mm. Travis Barker, Mike Shinoda, Chris Cole ja Rob Dyrdek. Merkki osaa valmistaa extreme-lajeihin sekä teknologialtaan optimaaliset että ulkonäöltään sopivan rouheat ja asenteelliset vaatteet ja kengät. Extreme-urheilumerkin kengät antavat takuulla asulle kuin asulle coolin ilmeen. Kenkien käyttömukavuutta ja kestävyyttä ei kuitenkaan ole unohdettu ulkonäön kustannuksella. Päinvastoin, käyttäjien kokemusten mukaan Dcn kengät kestävät kulutusta pitkään.

DC on myös takuuvarma lautailukenkämerkki. Muun muassa DC:n Kush -lautailukenkää on tituleerattu markkinoiden monipuolisimmaksi. Skeittailusta inspiraationsa hakeneessa kengässä on muun muassa varma WINCH Slosure System -kiinnitysjärjestelmä; jalan luonnollista muotoa myötäilevä ergonominen muotoilu; joustava, mutta varma, sisäinen nilkkatuki sekä lämpötilaa säätelevä fleece. Huikeiden ominaisuuksiensa, kestävyytensä, ergonomisuutensa ja keveytensä ansiosta Kush on noussut lautailukenkien suosikiksi. Kushin lisäksi DCn valikoimissa on paljon muitakin innovatiivisia lautailukenkiä.

DCn korkealaatuisia ja katu-uskottavia skeittikenkiä, lautailukenkiä, tennareita ja lenkkareita löytyy helpoimmin netin kenkäkaupoista. DC:tä myydään lähes kaikkialla, vaikkapa Footwaylla, Brandoksella ja Zalandolla. Dcn valikoimista löytyy omansa kaikille rouheasta streetwear-tyylistä pitäville. Suosittuja juuri nyt ovat esimerkiksi valkoiset, korkeavartiset tennarit ja erilaiset värikkäät skeittikengät. Valikoimista löytyy kuitenkin myös sporttisia lenkkareita ja vaikkapa asiallisempia kangaskenkiä. Tuovatko DC:n kengät myös sinun asuusi uskottavuutta? Kerro kokemuksesi!

DC shoes lyhyesti

  • Vasta hieman yli 20 vuotias amerikkalainen extreme-urheiluvaatemerkki on kasvanut skeittimaailman ykköseksi.
  • DC shoes valmistaa kengät kaikille coolia streetwear-tyyliä rakastaville.
  • Tyylikkäitä DCn kenkiä voi tilata kenkäkaupoista netistä koko perheelle.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun