Crocs

Elettiin vuotta 2002, kun kolme kaverusta toi kenkämarkkinoille ennennäkemättömän innovaation nimeltä Crocs. Aluksi veneilykengiksi tarkoitetut Crocsit myytiin loppuun kahdessa päivässä, ja jo vuoden kuluttua merkki oli hämmästyttävällä tavalla lyönyt itsensä läpi vanhojen klassikkojen rinnalle täysin omanlaiseksi kenkämerkikseen. Uudenlaisesta Croslite-materiaalista valmistettavat Crocsit ovat kasvaneet reilussa kymmenessä vuodessa lähes välttämättömäksi kenkäklassikoksi. Crocs edustaa 2000-luvun uutta suunnittelua, joka on yhtä aikaa käytännöllistä, innovatiivista että hauskaa. Eipä ihme, ettei menestykselle ole loppua näkyvissä.

Crocsit, nuo aluksi kovan kummastelun kohteeksi joutuneet muovijalkineet, edustavat käytännöllisyyden huippua: ne ovat kevyet, äärimmäiset helpot laittaa jalkaan ja ottaa niistä pois. Käyttäjien kokemukset ovat olleet niin positiivisia, että crocsiton ihminen alkaa nykyään olla enemmänkin poikkeus kuin sääntö. Crocsit ovat vedenkestävät, eikä niiden pohja luista. Valikoima alkaen perinteisestä reiällisistä Crocseista on kasvanut laajaksi, käsittäen laajan skaalan aina sandaaleista saappaisiin. Huolimatta siitä, että Crocseista valmistetaan suunnattomia määriä kopioita, on aito ja alkuperäinen Crocs-merkki edelleen kovassa huudossa.

Vaikka Crocsit suunniteltiin alunperin veneilykengiksi, niiden valttikortti on nimenomaan monikäyttöisyys. Crocsit sopivat käytännössä mihin vain: puutarhanhoitoon, kävelyyn, rannalle tai töihin - kokemuksia löytyy monenlaisista eri käyttötarkoituksista. Kenkien monikäyttöisyyden salaisuus on niiden muotoilussa, joka on paitsi höyhenenkevyt niin muotoiltu jalalle sopivaksi sillä tavalla, että paino jakautuu sille tasaisesti. Näin jalka väsyy huomattavasti hitaammin. Crocsit sopivat myös aivan yhtä hyvin miehelle, naiselle kuin lapsellekin. Netistä löytyy useita kenkäkauppoja, joissa on valtavan laajoja valikoimia erilaisista malleista ja väreistä.

Vaikka useimmille Crocseista tulee edelleenkin mieleen perusmalli reikineen, on Crocs tehnyt viime aikoina todella kovan työn laajentaessaan valikoimaansa aina korkokenkiin asti. Mukavuudesta, joka on Crocsin tärkein ominaisuus, ei silti ole tingitty tippaakaan. Netistä löytyy mm. kangaskenkiä, varvastossuja, kiilakorkokenkiä, kumisaappaita ja talvisaappaita. Crocsin valikoimat lapsille ovat täynnä hauskoja, erilaisia ja värikkäitä jalkineita. Lapsia ilahduttavat myös erilaiset lisäosat, joita voi kiinnittää kenkien reikiin tuomaan käyttäjälleen persoonallista ilmettä. Krokotiilimerkin tavoitteena onkin antaa kaikille käyttäjilleen kengät, jotka ovat yhtä aikaa sekä mukavat, monikäyttöiset että hauskan persoonalliset.

Crocs lyhyesti

  • Crocsit edustavat kenkämerkkinä käytännöllisyyden huippua, mutta ovat yhtä aikaa innovatiiviste ja hauskat.
  • Crocsit ovat monikäyttöiset ja sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen sekä hyvin erilaisille käyttäjille.
  • Crocseja on laajasti myytävänä nettikaupoissa. Nettikaupoista voi myös lukea käyttäjien kokemuksia Crocseista.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun