Columbia

Columbia on aktiivisten ulkoilijoiden rakastama vapaa-ajanvaatemerkki. Amerikkalainen, jo 1938 perustettu perheyritys, aloitti valmistamalla hattuja, mutta eräänä tunnetuimmista vapaa-ajanvaatemerkeistä se vaatettaa nykyään ulkoilijat päästä varpaisiin. Erityisen suosituksi merkki tuli Omni-Tech -materiaalista valmistettujen ulkoiluvaatteiden myötä. Omni-Tech on mikrohuokoinen kalvo, joka pitää sekä tuulta että vettä, mutta on siitä huolimatta hengittävä: täysin innovatiivinen ja optimaalinen materiaali retkeilyyn. Muita innovaatiota ovat esimerkiksi hyvin iskua vaimentavat EVA-välipohjat kengissä ja ulkopohjien täysin pitävä Omni-Grip -materiaali.

Columbia haluaa varmistaa sen, että sen käyttäjät pääsevät liikkuvat jokaisella säällä ja missä tahansa maastossa. Siksi se tekee jatkuvaa tuotekehittelyä, jotta kengät olisivat entistä mukavampia, kestävämpiä ja tyylikkäämpiä. Huipputekniikka on avainsana, jonka avulla Columbia kehittyy jatkuvasti. Kuitenkin Columbia mieluummin liikuttaa koko kansaa kuin huippu-urheilijoita, joten sen tuotteet sopivat kaikille. Tärkeintä on, että ihminen voi nauttia olostaan huolimatta siitä, missä hän on ja millaisessa säässä. Siksi Columbia on valmistanut myös supermukavia, lämpimiä ja lumenkestäviä talvikenkiä kovia pakkasia varten ja toisaalta korkkipohjaisia, jalalle muotoutuvia ja iskuvaimennettuja varvassandaaleja.

Columbia valmistaa kengät moneen eri tarkoitukseen, esimerkiksi veneilyyn, vaeltamiseen ja rannalle. Columbian innovatiivinen luovuus on löytänyt ja löytää jatkuvasti uusia ratkaisuja siihen, kuinka kaikenlaisessa ulkoilussa pysytään lämpimänä, suojattuna, kuivana ja raikkaana. Tämän lisäksi vaikuttavaa Columbiassa on sen hinta-laatusuhde. Hyvään hintaan ja nopeasti Columbian tuotteita saa tilattua vain klikkaamalla johonkin netin kenkäkauppaan. Merkin kenkiä on tarjolla mm. Spartoossa, Zalandolla, Footwayssa ja Brandoksella. Valikoimiin kuuluu esimerkiksi hyvin kosteutta kestävät, käyttömukavat sandaalit; suositut korkeavartiset, nahkaiset ulkoilukengät OutDry-kalvolla ja Omni-Grip- ulkopohjalla sekä todella kevyet ja nopeasti kuivuvat, vesilajeihin optimaaliset verkkojalkineet. Näiden esimerkkien lisäksi netistä löytyy kaikenlaisia muita, loppuun asti hiottuja, huipputeknologisia kenkiä. Oletko sinä löytänyt Columbian valikoimista optimaaliset kengät ulkoilulajiisi? Kerro kokemuksesi Columbiasta!

Columbia lyhyesti

  • 1938 perustettu amerikkalainen perheyritys on laajennut ehkäpä tärkeimmäksi vapaa-ajanvaatteiden valmistajaksi.
  • Columbia on kehittänyt ja kehittelee jatkuvasti ratkaisuja siihen, että kaikenlainen ulkoilu olisi miellyttävää säässä kuin säässä.
  • Hinta-laatusuhteeltaan hyviä Columbian kenkiä löytyy useista netin kenkäkaupoista.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun