Clarks

Kaikki alkoi lampaannahkaisista tohveleista, jotka valmistivat englantilaiset veljekset Cyrus ja James Clark Somerset vuonna 1825. Tänä päivänä valikoima on laajennut kattamaan vaihtoehdot niin miehille, naisille kuin lapsillekin; samalla firma on kasvanut Iso-Britannian toiseksi suurimmaksi kenkäyritykseksi. Clarksin salaisuus on laadukkaat materiaalit ja huolellinen suunnitelu. Tyyliltään kengät ovat ajattomat ja hienostuneet.

Clarks on autenttinen merkki, joka hakee kuitenkin inspiraatiotaan muodin uusista virtauksista. Tuotannossa keskitytään erityisesti jalkojen anatomiaan ja kenkien käyttömukavuuteen. Clarksin valikoimaan kuuluu monentyyppisiä kenkiä: bootseja, saappaita, lenkkareita, avokkaita ja sandaaleja. Suosituin malli lienee kuitenkin uutta asennetta henkivä, jo 1950-luvulla suunniteltu Desserttrek, jonka suunnitteli Nathan Clarks. Toinen Clarksin kestosuosikki on mukava Wallabe-mokkasiini. Clarksin ostaminen on myös vihreä valinta, koska korkean laatunsa ansiosta kengät kestävät käyttöä pitkään.

Clarksit sopivat erityisesti sellaiselle, joka arvostaa käsityöläisyyttä, huippumateriaaleja ja innovatiivista teknologiaa. Clarksit saa tilattua kohtuuhintaan ja nopeasti netin kenkäkaupoista. Sen valikoimia löytyy monesta kenkäkaupasta esimerkiksi Brandokselta, Zalandosta tai Spartoosta. Kenkäkaupoista löytyy malleja koko perheelle korkokengistä nilkkureihin ja tennareista nauhakenkiin. Arvostatko sinä enemmän Clarks-kenkien terveellisyyttä vai raikasta ulkonäköä? Jos olet tilannut Clarksin kenkiä netistä, jaa kokemuksesi!

Clarks lyhyesti

  • Pian 200-vuotias englantilainen kenkäyritys valmistaa kenkänsä edelleen laadukkaasti ja perinteitä kunnioittaen.
  • Tyylikkäitä ja ajattomia Clarkseja saa tilattua helposti kenkäkaupoista, joita on netissä runsaasti.
  • Clarks yhdistää tyylin ja mukavuuden yhteen ja samaan kenkään.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun