Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aigle
Armani
Art sandaalit
Azzaro
Barker
Bianco
Birkenstock
Bugatti
Bullboxer
Camper
Caterpillar
Clarks
Crocs
Dockers
Dr. Martens
Ecco
El Naturalista
Gant
Geox
Guess
Hush Puppies
Keen
Kenzo
Kickers
Lacoste
Lee
Lloyd
Loake
Lumberjack
Merrell
Pikolinos
Rieker
Schmoove
Sebago
Selected
Skechers
Stonefly
Swedish Hasbeens
Ted Baker
Timberland
Tommy Hilfiger
Toms
Vagabond
Victoria
Wrangler
Alessandrini
Buck
Buff
Crime
Ferrari
Giesswein
Hudson
Hugo
Iceberg
Keys
Maze
Moma
Ocra
On
Redskins
Rockport
Senator
Senso
Sioux
Stanley
Swims
Tbs
Tuk
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Boozt kengät
Ellos
Spartoo
Stockmann kengät
Stylepit kengät
Poista kaikki suodattimet

Kävelykengät miehille

2644 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Miesten kävelykengät netistä

Miesten kävelykengät ja vapaa-ajankengät ovat helposti jalkaan sujahtavia kenkiä, jotka sopivat hyvin niin töissä kuin kaupungillakin käytettäviksi. Miesten kävelykengät on tietysti helppo ostaa netistä, mistä voi ensin katsoa valikoimaa rauhassa läpi. Miesten kenkämuoti on muuttunut viime vuosina jonkin verran, mutta edelleen myös vanhat mallit tulevat uudestaan muotiin ja tuotantoon. Esimerkiksi miesten purjehduskengät ovat kokeneet viime vuosina uuden suosion. Myös miesten ja naisten kengät ovat lähentyneet toisiaan ja netissä näkee myös paljon unisex-mallisia kenkiä. Esimerkiksi miesten loaferit ovat ulkonäöltään hyvin samantyylisiä kuin naisten loaferit. Toki miesten kävelykengät ovat edelleen yleisilmeeltään yksinkertaisia ja usein ilman isompia koristeita. Miesten kävelykengät ovat usein kevyitä kenkiä, joissa on materiaalina kangas tai nahka. Kävelykengän pitää tuntua jalassa hyvältä, joten netistä ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota kengän malliin, esimerkiksi siihen tuleeko kengässä olla leveä lesti. 

Miesten espadrillot 

Miesten espadrillot ovat kevyitä usein kankaisia kenkiä, jotka toimivat hyvin rentoina kesäkenkinä. Espadrilloissa ei yleensä ole nauhoja, vaan kenkä laitetaan jalkaan sellaisenaan tai venykkeen avulla. Espadrilloissa on usein matala ja suora pohja, joten pidempään kävelyyn voi ostaa netistä tukevammat kävelykengät. Miesten espadrillot sopivat loistavasti yhteen niin shortsien, kangashousujen kuin kevyiden farkkujenkin kanssa. Miesten espadrillot ovat usein väreiltään maanläheisiä, kuten farkunsinisiä tai beigejä, mutta myös räväkämpiä värejä löytyy. 

Miesten loaferit netistä

Miesten loaferit ovat kävelykenkinä usein tukevampia kuin esimerkiksi espadrillot. Loaferit ovatkin usein materiaaliltaan esimerkiksi nahkaa, mikä mahdollistaa loaferien käytön jo aikaisemmin keväällä. Nahkaisia loafereita kannattaa huoltaa säännöllisesti, jolloin kengät kestävät käytössä pitkään. Loaferit ovat myös tyylikkäät työkengät, joten loaferit ovat käytössä monipuoliset kengät ja hyvä valinta kävelykengiksi. Miesten loafereita löytää helposti netistä ja valikoimaa riittää. 

 

Siirry alkuun