Stockmann kengät

Stockmann kengät

44.5
(4)
 • Toimitusaika: 3–5 arkipäivää
 • Toimituskulut Suomeen: vaihtelevat toimitustavasta riippuen 5,90 eurosta 15 euroon
 • Toimitustapa: postipaketti, kotiinkuljetus, nouto myymälästä
 • Palautusaika: 14 päivää
 • Maksutavat: lasku, luottokortti, verkkomaksu

  Stockmann kengät alennuskoodit

  Jopa 50% alennukset SEASON SALEsta

  Kenkämerkkiä klikkaamalla näet Stockmann kengät -tuotteet.
  Kaikkien tuntema Stockmann toimii myös verkkokauppana tavaratalojen lisäksi. Laadukkaista tuotteistaan tunnettu Stockmann tarjoaa verkkokaupassaan laajan valikoiman kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Voit hankkia laadukkaat Stockmann kengät vaikka koko perheelle kätevästi nettikaupan kautta kaikkialle Suomeen. Mene osoitteeseen stockmann.com ja aloita laajaan valikoimaan tutustuminen!

  Naisille Stockmann kengistä löydät esimerkiksi laadukkaat huippumerkkien, kuten Calvin Kleinin, Peter Kaiserin tai Ralph Laurenin avokkaat. Verkkokaupan sivulta voit hakea kenkiä erilaisten hakukriteerien avulla. Voit rajata hakua kengän koon, värin, hinnan, merkin tai kenkätyypin perusteella. Stockmann kengät sisältävät myös laadukkaita vapaa-ajan jalkineita monenlaiseen käyttöön, saappaita, sandaaleja sekä aamutossuja. Valikoimassa ovat myös korkealaatuiset urheilukengät, juoksukengät, sisäpelikengät ja joogatossut. Tunnettuun Stockmannin tyyliin tarjolla on vain tunnettujen merkkien laadukkaita tuotteita.

  Miehille Stockmann kengät tarjoavat laajan valikoiman huippuluokan nahkaisia kävelykenkiä. Stockmannin oman tuotemerkin lisäksi tarjolla on tuotteita esimerkiksi sellaisilta brändeiltä kuin Sand, Lloyd tai Canali. Jos tarvitset laadukkaita nahkaisia miesten kenkiä, eikä paikkakuntasi kenkäkaupoista löydy sopivia, Stockmann kengät tarjoavat ratkaisun tähän ongelmaan. Tyylikkäät ja laadukkaat kengät huomataan, ja niistä herrasmies tunnetaan. Stockmann kengästä voit tilata kätevästi myös vapaa-ajan jalkineet ja urheilukengät kaikkialle Suomeen.

  Naisten ja miesten kenkien lisäksi Stockmann kengät palvelevat myös pienempiä kengänkuluttajia. Lapsille on tarjolla yhtä laadukas mallisto kuin aikuisillekin, josta löytyvät esimerkiksi Geoxin ja Espritin lastenkengät. Yhdellä tilauskerralla voit hankkia kätevästi kengät vaikka koko perheelle. Toimituskulut ovat aina samat riippumatta tilauksen arvosta.

  Verkkokaupan etuna on, että sinulla on käytössäsi koko Stockmannin laaja tuotevalikoima riippumatta siitä, missä päin Suomea asut. Stockmannin tavaratalojahan on Suomessa vain suurimmissa kaupungeissa, eivätkä ne kooltaan ole Helsingin päätoimipisteen veroisia. Stockmann kenkien tilaaminen verkkokaupasta on myös helppoa ja turvallista. Voit tilata tuotteita rekisteröitymättä tai rekisteröityä Stockmannin verkkokaupan asiakkaaksi. Sinun on mahdollista myös hakea samalla Stockmannin kanta-asiakkuutta, jolla saat erilaisia etuja Stockmannin ja Akateemisen Kirjakaupan ostoksistasi. Löydettyäsi verkkokaupasta haluamasi tuotteet ja lisättyäsi ne ostoskoriin, siirryt verkkokaupan kassalle maksamaan ostokset. Rekisteröityminen asiakkaaksi nopeuttaa jatkossa ostosten tekoa, koska asiakastietosi ovat jo valmiina järjestelmässä, etkä joudu kirjoittamaan niitä toistuvasti tilauslomakkeeseen. Rekisteröityneenä asiakkaana voit myös seurata tilauksesi käsittelyä asiakastililläsi, näet aikaisemmin tekemäsi ostokset ja kanta-asiakkaana saat kanta-asiakasedut heti käyttöösi myös verkkokaupassa.

  Stockmann kengät voit maksaa usealla eri maksuvaihtoehdolla. Verkkokaupassa käyvät maksuvälineinä maksu- ja luottokortit, useimmat suomalaiset verkkopankit tai voit halutessasi valita ostosten maksamisen laskulla. Laskulla ostokset voi maksaa Suomessa asuva täysi-ikäinen henkilö, jonka luottotiedot ovat moitteettomat. Halutessasi maksaa tuotteet laskulla, sinun tulee antaa verkkokaupassa henkilötunnuksesi, jonka perusteella luottotiedot tarkistetaan. Tämä tapahtuu saman tien ja hyväksytystä luottopäätöksestä saat tiedon heti. Lasku toimitetaan erillisenä kirjeenä ja siinä on 14 päivän maksuaika. Viivästyneestä maksusta Stockmann perii kuluttajansuojalain mukaisen viivästyskoron ja huomautusmaksun, joka on suuruudeltaan 5 euroa.

  Tuotteet toimitetaan postin välityksellä kotiasi lähinnä olevaan postin toimipisteeseen. Halutessasi voit tilata myös kotiinkuljetuksen eri maksusta. Toimituskulut enintään 35 kilon paketeille ovat 5,90 €. Kotiinkuljetuksen lisämaksu on 15 euroa. Posti lähettää paketin saapumisilmoituksen tekstiviestinä tai soittaa toimitusajan sopimiseksi kotiinkuljetuksessa. Tuotteet on mahdollista noutaa ilman toimituskuluja Stockmannin tavarataloista. Tuotteiden toimitusaika on normaalisti 3 – 5 arkipäivää. Stockmannin verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on normaali kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka koskee uusia, käyttämättömiä tuotteita alkuperäispakkauksissaan.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun