Care of Carl kengät

(1)
 • Ilmainen toimitus
 • Maksuton palautus
 • Toimitusaika 2-5 päivää

  Care of Carl on ruotsalainen miesten laadukkaiden kenkien, vaatteiden ja asusteiden verkkokauppa, josta löytyy todella laaja valikoima miesten kenkiä kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Kenkävalikoima kattaa niin lenkkarit, tennarit, solkikengät kuin sandaalitkin tunnetuista laatumerkeistä. Kauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen sekä tietysti ilmaisen palautuksen. Toimitus on todella nopea: jopa 2-5 päivää.

  Care of Carl - laadukasta pukeutumista miehelle

  Care of Carl perustettiin Etelä-Ruotsissa, tekstiilikaupunki Boråsissa vuonna 2010, ja samana vuonna se valittiin vuoden nettikaupaksi Ruotsissa. Vuosien mittaan nettikauppa toimii Pohjoismaissa, Suomessakin se on toiminut jo joitakin vuosia. Care of Carlin liikeidea on tarjota miehille laadukasta muotia vaatteisiin, kenkiin ja asusteisiin sekä kaikenlaisiin lifestyletuotteisiin liittyen. Care of Carlin missio on pitää huolta siitä, että miehet pukeutuvat hyvin ja laadukkaasti, löytävät netin syövereistä helposti samalta sivulta kaikki laatumerkit ja brändit sekä saavat tuotteet vielä helposti ja nopeasti kotiintoimituksella. 

  Care of Carl sivustolta löytyy myös Carl Magazine, jossa nettikaupan pukeutumisasiantuntijat antavat vinkkejä ja ideoita muotiin ja pukeutumiseen liittyen sekä jakavat miesten lifestyle-juttuja. Sivustolla on oma podcast, tyylivinkkejä ja oppaita.

  Laatumerkit samasta kaupasta

  Tarvitsit sitten tennarit, lenkkarit, sneakerit, kalossit, maiharit, tohvelit, lakerikengät, sandaalit, loaferit, purjehduskengät, mokkasiinit, solkikengät, nilkkurit tai kenkiä mihin tahansa käyttötarkoitukseen, löydät ne Care of Carl verkkokaupasta. Kenkien lisäksi kaupassa on laadukkaita kenkien hoitotuotteita, kuten nahanhoitoaineita. Sivustolta löytyy kaikentyyppisille kengille omat hoito-ohjeet, joita kannattaa noudattaa, jotta kengät säilyy pitkään mahdollisimman hyvänä.

  Care of Carl nettikaupassa tunnetuimpia kenkämerkkejä ovat esimerkiksi Vans, Adidas, Nike, Gant, Loake 1880 ja Santoni. Laatubrändien lisäksi kaupassa on luksusbrändejä, kuten Giorgio Armani, Moncler, Brioni, Lanvin ja Brunello Cucinelli, joilta löytyy vaihteleva valikoima vaatteita ja kenkiä Care of Carlin asiakkaille.

  Tilaukset ja toimitukset

  Care of Carl verkkokauppa tarjoaa kaikkiin toimituksiin ilmaiset toimituskulut. Toimituksen voi maksaa verkkopankissa, luottokorteilla, Paypalilla tai Klarnalla, jota käyttäessä sinun on mahdollista maksaa tilauksesi osamaksulla. Tuotteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus, ja palautus on aina maksuton. Tuotteita ei voi vaihtaa, mutta jos haluat tuotteesta esimerkiksi eri koon, palauta edellinen tilaus ja tee uusi tilaus perään.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun