JD Sports

JD Sports urheilukengät

(9)
3.8 9 5 1
 • Ilmaiset toimitukset kaikkiin yli 70€ tilauksiin (norm. 4,99€)
 • Toimitusaika 5-6 arkipäivää
 • 1-2 päivän pikatoimitus DHL:llä 12,99€
 • Palautus 14 arkipäivää

  JD Sports on brittiläinen vain laatukenkien nettikauppa. Kauppa on erikoistunut urheilukenkiin ja vaatteisiin, joten mikäli tarvitset laadukkaita merkkikenkiä jalkapallon harrastamiseen, juoksukenkiä tai mitä tahansa muita urheilukenkiä, tämä on oikea nettikauppa sinulle. Tuotemerkkejä on muun muassa Adidas, Nike, Puma, Vans, Converse, Calvin Clein, Reebok, Lacoste, Tommy Hilfiger, Timberland, New Balance, Jordan, Sonneti, Fila, Ellsse... Jalkapallokenkiä on tuotemerkeiltä Adidas, Nike ja Puma.

  Urheilukengät ja vaatteet koko perheelle

  JD Sports nettikaupasta löytyvät urheilukengät kaikille ja kaikissa kooissa: naisille, miehille ja lapsille. Valikoima on todella suuri ja monipuolinen. Nettikaupasta voi etsiä kenkiä tietysti merkillä ja mallilla, mutta myös väreittäin, uutuustuotteet löytyvät erikseen, sekä urheilulajeittain: treeni ja fitness, ulkoilukengät, jalkapallokengät, nyrkkeilykengät sekä athleisure ja studio.

   

  JD Sportsin kenkiä ei tietysti ole tarkoitettu pelkästään urheiluun, vaan sieltä saa sporttiset ja mukavat kengät kaikkeen liikkumiseen ja oleskeluun. Sneakerit ja tennarit, klassiset sneakerit, bootsit ja varsikengät, korkeavartiset tennarit, kangaskengät, skeittikengät sekä sandaalit ja läpsyt.

  JD Sportsin valikoimissa on erittäin laajasti myös urheiluvaatteita kaikenlaisteen urheiluun ja treeniin. Ja tietysti ihan oleskeluun rentoja sporttisia vaatteita laadukkailta sporttimerkeiltä.

  JD Sports Suomi

  JD Sports urheilukenkien ja vaatteiden kauppa on toiminut Suomessa vasta vähän aikaa. Ensimmäisen kivijalkaliikkensä se avasi Itikseen Helsinkiin. Sittemmin tuotteet ovat kaikkien suomalaisten tavoitettavissa helpoiten nettikaupan kautta, sillä tuotteita postitetaan kaikkialle Suomeen. JD Sportsin nettikauppa on tehty laadukkaasti suomeksi, eli kaikki tekstit ja tiedot löytyvät suomen kielellä ja myös asiakaspalvelua saa suomeksi, kun lähettää sähköpostia tai lomakkeella nettisivujen kautta.

  JD Sports alennuskoodi ja tilaus

  Alennuskoodeja voi saada JD Sportsin nettikauppaan omien edellisten ostosten yhteydessä, erilaisina kampanjoina tai uutiskirjeen tilaajana. Myös kenkäkaupat.fi nettisivulla listataan voimassaolevat vapaasti käytettävät alennuskoodit jokaisen asiakkaan käytettäväksi. Alennuskoodi syötetään kassalla sille varattuun kenttään ja se vähentää automaattisesti alennuksen loppusummasta.

   

  Muuten tilauksen tekemisessä ei ole mitään ihmeellistä. Maksun voi hoitaa kaikilla luottokorteilla, PayPalilla tai suorana verkkomaksuna. Ota ostokuitti talteen, mikäli noudat tuotteet myymälästä.

  JD Sports toimitus ja palautus

  JD Sportsilta voi tilata tuotteet erilaisilla toimituksilla. Normaalitoimitus kestää 4-7 päivää ja maksaa 4,90€, yli 70 euron ostosten toimitukset tarjotaan ilmaiseksi. Pikatoimituksen taas voi saada kotiinsa jo 1-2 päivässä, mutta se maksaa 12 euroa. Pikatoimituksen kuljettaa DHL Express kotiovelle asti. Tuotteet voi tilata myös myymälään, eli helsinkiläiset voivat tilata tuotteensa Itiksen myymälään ja noutaa sieltä. Myymälästä noutaminen on ilmaista, mutta sen toimitusaika on hieman pidempi, 8 päivää. Myymälästä noutaessa on tärkeää todistaa pitävästi maksaneensa tuotteet ja olevansa todella itse tuotteiden ostaja. Katso tästä tarkemmat ohjeet vielä JD Sportsin nettisivuilta.

   

  JD Sportsin tuotteilla on normaali 14 päivän palautusaika, minkä aikana voit kokeilla tuotetta ja mikäli se ei ollut sopiva voit palauttaa sen. JD Sports ei maksa tuotteiden palautuksia, joten ole tilauksissa tarkkana ja tilaa vain yksi koko JD Sportsin nettisivuilta löytyvän koko-oppaan perusteella. Palauttaa voi ainoastaan käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa olevia tuotteita. Asiakas hoitaa tuotteiden palautuksen itse sekä maksaa itse paketin lähettämisen JD Sportsin varastolle Englantiin saakka. Palautuksen hinta riippuu paketin koosta. Tuotteet voi palauttaa ilmaiseksi myymälään.

   

  Jos olet maksanut tuotteesi PayPalilla, voit hoitaa palautuksen PayPalin palvelun kautta ilmaiseksi. PayPal tarjoaa tätä itsenäisesti asiakkailleen, joten tutustu PayPalin palveluun sen omilla nettisivuilla, täällä.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun