Kenkäliike.fi

Kenkäliike.fi

(7)
3.4 7 5 1
 • Toimitusaika 3-4 päivää
 • Ilmainen nouto Iisalmesta
 • Toimituskulut 3,90, Kotiinkuljetus 7,90
 • Verkkopankit, Visa, Visa Electron ja Mastercard, Klarna lasku ja tili

  Kenkäliike.fi eli entinen iisalmelaisen perheyritys Kenkä- ja laukkuliike Styrman on verkkokauppa, josta voi tarvittaessa noutaa kengät vaikka sunnuntaisin, mikäli oikein paha kenkäkriisi iskee päälle! Kenkäliike.fi panostaa laadukkaisiin kenkiin, laadukkaisiin tuotteisiin niin naisille, lapsille kuin miehillekin.

  Kenkäliike.fi kenkämerkit

  Kenkäliikkeessä myytävät merkit ovat Arcopedico, Bandi, Bugatti, Caprice, Chantana, Cinnamon, Fuzz, Jana, Janita, Kentucky`s Western, Kuoma, Marco Tozzi, Mustang, Orto, Pedag, PodoWell, Pomar, Privat, Rieker/ Remonte, Sioux, Softinos, Tamaris ja Ten Points. Laajasta ja laadukkaasta kenkävalikoimasta löytyvät niin juhlakengät, kesäkengät, työkengät, bootsit miehille ja naisille, sandaalit, nilkkurit, saappaat, kumisaappaat, talvisaappaat, maiharit, avokkaat, tennarit, pistokkaat, hääkengät, korkokengät....

   

  Kenkämerkeissä on niin suomalaisia kuin ulkomaisia merkkejä, pääasiassa kuitenkin ulkomaisia. Kengät myydään laadulla, ei hinnalla, mutta silti Kenkäliike.fi hinnatkin ovat suhteellisen edulliset. Naisten kengät, lasten kengät ja miesten kengät löytyvät näin samasta kaupasta.

  Sopivat kengät netistä

  Kenkäliike.fi haluaa tarjota kaiken mahdollisen asiantuntemuksen myös verkkokaupan asiakkailleen. Siksi verkkokaupassa on hyvät vinkit ja ohjeet esimerkiksi korkokenkien valintaan, sopivien juhlakenkien valintaan, kengän koon valintaan ja muiden kenkien valintaan. Lisäksi verkkokaupassa on jokaisen asiakkaan käytettävissä oleva chat, josta voi kysyä kaikkea mahdollista kenkien valinnasta hoito-ohjeisiin.

   

  Verkkokaupan sivuilta löytyy myös hyvät hoito-ohjeet kaikille kengille. Tämä onkin tärkeä kohta, sillä laatukengät säilyy hyvinä vuosikausia vain jos niitä huoltaa ja hoitaa oikein. Siksi hoito-ohjeet kannattaa lukea ja ottaa tosissaan. Esimerkiksi bootsien hoito on tärkeää, jotta kengät eivät kuivu ja kovetu pilalle. Bootsithan säilyy käyttökelpoisina jopa vuosikymmeniä.

  Kenkätarvikkeet netistä

  Kenkäliike.fi verkkokaupasta voi tilata samalla myös kaikki hoitoaineet ja hoitotuotteet sekä tietysti pohjalliset. Lasten kenkiä liikkeessä on myös jonkin verran. Kenkäliikkeen Outlet on suosittu, sillä sieltä voi hyvällä tuurilla tehdä melkoisia löytöjä, siellä myydään ns viimeiset parit pois todella edullisesti. Alennuskoodeja voi myös käyttää mikäli niitä on voimassa, alennuskampanjoita voi joskus olla. Lahjakortit saa samasta kaupasta!

  Kenkäliike.fi asiakaspalvelu

  Kenkäliike.fi

  (ent. Kenkä- ja Laukkuliike Styrman Ky)

  Lammenkaari 4, 74130 Iisalmi

  (Marjahaan ABC aseman oikealla puolella oleva kiinteistö, n. puolessa välissä rakennusta)

  p. 017-814 400 (ark 11-18, kesäaikaan 1.6-31.7. klo 9-17)

  Asiakaspalvelu palvelee Arkisin 11-18, kesäaikaan 1.6-31.7. klo 9-17

  Myymälän aukiolo: ma-pe 10-18, kesäaikaan 1.6-31.7. klo 10-17 la 10-15, kesäaikaan 1.6.-31.7. klo 10-14

  su kenkäkriisissä sovi ensin numerosta 017-814400

  info(at)kenkaliike.fi

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun