Caliroots

Caliroots

(1)
5.0 1 5 1
  • Normaali toimitus 1-3 arkipäivää
  • Jetpack toimituksella toimitukset jo samaksi illaksi (pääkaupunkiseutu)
  • Toimitukset Postnord, UPS, Jetpak
  • Toimitushinnat: 4,90-14,90€
  • Asiakaspalvelua vain englanniksi tai ruotsiksi
  • Asiakas maksaa itse tuotteen palautuslähetyksen

Kenkämerkkiä klikkaamalla näet Caliroots -tuotteet.


Adidas
Ara
Ash
ASICS
Barbour
Birkenstock
Champion
Converse
Craft
Dr. Martens
Ellesse
Fila
Fred Perry
Gas
Keds
Kenzo
Lacoste
Levis
Makia
New Balance
Nike
Only
Pieces
Puma
Reebok
Sand
Saucony
Supra
The North Face
Timberland
Under Armour
Vans
Wolverine


Caliroots on myynyt katumuotia ja lenkkareita vuodesta 2003 asti. Calirootsin valikoimiin kuuluu kaikki lenkkareiden klassikkomerkit, kuten Vans, Nike, Reebok, Puma, Adidas ja New Balance. Calirootsin valikoima kattaa laatumerkkejä ja verkkokauppa uutisoi näyttävästi myös uusista malleista, jotka ovat tulossa kauppaan. Caliroots onkin loistava verkkokauppa, jos haluaa tietää uusista lenkkarimalleista ja haluaa päästä tilaamaan ne mahdollisimman pian niiden markkinoille ilmestymisen jälkeen. Calirootsilla on kaksi kivijalkamyymälää Ruotsissa, mutta muuten myynti toimii nettikaupassa ja tuotteita toimitetaan kaikkiin maailman maihin. 

Calirootsista uusimmat lenkkarimallit huippumerkeiltä

Caliroots on joka hetki ajan hermolla, joten verkkokaupasta löytyy uutuusmalleja suosituilta lenkkarimerkeiltä. Calirootsin verkkokaupassa on välillä saatavilla myös rajoitettuja eriä erikoisemmista malleista, jolloin asiakkaiden ostamista voidaan rajoittaa niin, että tilaus onnistuu vain yhdestä kenkäparista. Calirootsin verkkokaupasta löytyykin hyvin jokaisen merkin kokotaulukot, joiden avulla voi varmistaa itselle sopivan koon ennen kenkien tilausta. Lenkkareissa sopiva koko voi vaihdella merkin mukaan. Esimerkiksi Niken kohdalla tulee usein tilata isompi koko kuin normaalisti. 

Lenkkarit ovat nyt suosittua katumuotia ja tärkeä osa Calirootsin verkkokauppaa

Lenkkareiden suosio katumuodissa on jatkunut jo pitkään ja edelleen lenkkareiden suosio vain kasvaa. Suosittuja malleja ovat tällä hetkellä esimerkiksi Niken Air Max - ja Air Force -mallit, Adidaksen Ultra Boost -mallit ja Asicsen Gel-Lyte -mallit. Calirootsin verkkokaupasta löytyy laaja valikoima lenkkareita eri väreissä ja malleissa, joten jokaiselle ostajalle löytyy varmasti sopiva malli. Lenkkarit käyvät hyvin arkijalkineina ja osa lenkkareista on myös malliltaan siistimpiä, jolloin ne soveltuvat osalla myös työjalkineiksi. 

Calirootsin verkkokaupasta myös bootsit ja sandaalit

Calirootsin pääpaino on lenkkareissa, mutta verkkokaupasta löytyy myös laadukkaita bootseja, kävelykenkiä ja sandaaleita. Valikoidut kengät kattavat laatumerkkejä, kuten Dr Martens ja japanilainen Hender Scheme. Kesää varten Calirootsilta löytyy mukavasti rentoja sandaaleja ja vapaa-ajan jalkineita. 

Calirootsin asiakaspalvelu, toimitus ja palautus

Tilauksen jälkeen asiakas saa seurantatunnuksen sähköpostiinsa ja paketti toimitetaan asiakkaalle 1-3 arkipäivän kuluessa. Asiakaspalvelu toimii tällä hetkellä vain englanniksi tai ruotsiksi sähköpostin välityksellä. Caliroots pyrkii vastaamaan yhteydenottoihin arkisin aina 24 tunnin sisällä. Palautuksissa asiakas joutuu itse maksamaan palautuksen, mutta jos kyseessä on vaihto, lähetetään uusi paketti ilman toimituskuluja. 

 

 

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun