Sarenza

Sarenza

(2)
 • Aina ilmainen toimitus ja palautus
 • 100 päivän palausoikeus
 • Ilmainen asiakaspalvelunumero
 • Todella kattava valikoima kenkiä

  Sarenza on suuri ranskalainen kenkien, laukkujen ja asusteiden verkkokauppa, joka toimii koko EU:n alueella sekä Sveitsissä. Suomalaisen verkkokaupan Sarenza.fi Sarenza avasi vuonna 2016. Kyseessä on siis vallan tuore tuttavuus Suomen nettimarkkinoilla, mutta varmasti mieluisa ja helppo.

   

  Sarenzan idea on mahdollisimman laaja ja monipuolinen valikoima. Verkkokaupan sivuilla on tuhansia ja taas tuhansia kenkämalleja yli 700 eri merkiltä! Siellä on edullisia jokapojan kenkiä, mutta samasta kaupasta löytyvät myös luksuskengät, Minna Parikat ja muut. Sarenzan sivuilla on kengät naisille, miehille ja lapsille, sekä laukut ja asusteet. Lisäksi verkkokaupasta löytyy erittäin hyvä ja monipuolinen valikoima eri kengille ja materiaaleille tarkoitettuja hoitovälineitä ja hoitoaineita. Nettikauppa antaa tietysti myös tarkat ohjeet kunkin materiaalin hoitoon.

  Kenkiä yli 700 eri merkiltä

  Sarenzan valikoima on todella käsittämättömän laaja: malleja yli 700 merkiltä, muun muassa Adidas Originals, Art, Bensimon, Birkenstock, Camper, Clarks, Converse, El Naturalista, Geox, Havaianas, Hush Puppies, Jeffrey Campbell, Kickers, L.K., Bennett, Mustang Shoes, Nike, Pikolinos, Primigi, Rocket, Dog, Skechers ja Timberland.

   

  Sarenzalta löytyvät niin tennarit, juoksulenkkarit, talvikengät, kesäkengät kuin juhlakengät korkkareita, miesten kenkiä ja lasten avokkaita myöten. Balleriinat, läpsyt ja pistokkaat kesäksi, saappaat, nuorten muotikengät ja kaikki löytyy kyllä, sillä valikoima käsittämättömän laaja. Yhdistävänä tekijänä kaikissa Sarenzan malleissa on se, että ne ovat muodikkaita.

  Ilmainen toimitus ja palautus, kokeile 100 päivää

  Sarenzan valttikortti on ilmaiset toimitukset ja palautukset. Ilmaiseksi voit myös vaihtaa mallia tai kokoa. Tämä on mieletön, sillä verkkokaupan varastohan sijaitsee Ranskassa, ja ilmaiset toimituskulut koskevat myös suomalaisia asiakkaita. Palautusaika on myös harvinaisen pitkä, 100 päivää. Voit siis harkita kenkien ostamista monta kuukautta ja sittenkin vielä lähettää ne ilmaiseksi takaisin.

   

  Alennuskoodeja ja alennuksia Sarenzalla on kyllä jatkuvasti, tämän sivuston alennuskoodilistaa kannattaa seurata. Mikäli tilaa Sarenzalta useammin, parhaiten alesta pysyy perillä kun tilaa uutiskirjeen suoraan sähköpostiin. Sarenzasta on suomalaisilla vielä kovin vähän kokemuksia, mutta muualla Euroopassa kokemuksia, hyviä kokemuksia, on senkin edestä, sillä onhan tämä verkkokauppa toiminut jo vuodesta 2005.

   

  Lisää tämän sivun lopussa olevaan kommenttikenttään omat kokemuksesi Sarenza verkkokaupasta, niin autat muita netin kenkäasiakkaita!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun