Halti

Halti

(0)
4 1 5 1
 • Toimitukset: Posti, kotiinkuljetus ja Smartpost
 • Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksille (norm. 8,90€)
 • Maksutavat: verkkopankit ja luottokortit

  Halti on suomalainen ulkoilukenkien ja -varusteiden huippumerkki, jolla on todella laaja valikoima kenkiä niin ulkoiluun, urheiluun kuin vapaa-aikaankin. Halti on yksi arvostettuja suomalaisia merkkejä, eikä tätä arvostusta ole ansaittu ihan suotta: merkin alkutaipaleelta asti 1970-luvulta saakka yritys on tehnyt tiivistä yhteistyötä urheilijoiden ja eri lajien edustajien kanssa ja saanut siten arvokasta kokemustietoa tuotteiden kestävyydestä.

   

  Haltin omasta verkkokaupasta voit selata Haltin koko laajaa valikoimaa ja poimia parhaat tuoteuutuudet, tarjoukset ja alennukset suoraan päältä. Haltin verkkokaupan voimassaolevat alennuskoodit löydät tietysti tältä sivulta, muista tarkistaa ne ennen ostoksille ryhtymistä. Haltin verkkokauppa on selkeä ja helppokäyttöinen, toimitukset ovat nopeat ja tilaus yksinkertainen. Palautukset ovat ilmaiset. Toimitus on myös ilmainen yli 99 euron ostoksissa.

   

  Haltin kenkävalikoimiin kuuluvat markkinoiden laadukkaimmat vaelluskengät, joita löytyy eri malleissa. Nahkaiset, pitkävartiset ja raskaat vaelluskengät sopivat haastaviin, kivikkoisiin olosuhteisiin, yleisvaelluskengiksi sopii Haltin laadukkaat nahkakengät, jotka ovat kovapohjaiset ja siten tasaavat painoa koko jalkapohjan alueelle. Kevyempään vaellukseen ja ulkoiluun Haltilta löytyy monia erilaisia malleja nahka- ja coretexkenkiä, esimerkiksi Solas ja Vito mallit, jotka ovat laatuunsa nähden todella kohtuuhintaisia.

   

  Haltilla on toki myös kevyitä vapaa-ajan kenkiä, kuten maihareita, sneakereita ja tennareita. Pääasiassa laadukkaina nahkaisina malleina, jotka kestävät oikein hoidettuna vuosia, jopa vuosikymmeniä. Haltin ulkoilukengät sopivat niin ulkoiluun kuin kaupunkillekin, sillä kaikki nahkaiset kenkämallit ovat paitsi kestäviä, hyviä erilaisiin sääolosuhteisiin myös kauniita ja hyvin muotoiltuja.

   

  Halti perustettiin 1970-luvulla Suomessa, sittemmin Halti osti hiihtopiireistä tutun merkin, Raiskin. Halti panostaa edelleen täysillä tuotekehittelyyn ja testaukseen, siksi Haltin tuotteita käyttää säännöllisesti esimerkiksi Suomen alppimaajoukkue, kansainvälinen hiihtoliitto ja lukuisia suomalaisia huippu-urheilijoita, kuten Kalle Palander, Markus Sandell, Mari Kyllönen...

   

  Kenkien lisäksi Halti-merkillä on vaatteita, kuten talvi- ja kesätakkeja, untuvatakkeja, parkoja, hiihtoasuja, toppahousuja, pipoja, hanskoja, välikerrastoja, retkeilyvarusteita, kuten makuupusseja, rinkkoja, reppuja, telttoja...

  Halti videot

   

  Metsäretki Keskuskadulla 3.9.2016 from Halti on Vimeo.

  Katso lisää Halti videoita Vimeossa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun