Frontmen

Frontmen miestenkengät

(0)
 • Maskutavat: Luottokortit, verkkopankit, Paypal, Klarna
 • Toimitus: 3-4 päivää PostNord toimituksella
 • Toimituskulut: Ilmainen toimitus yli 100e tilauksiin (norm. 8€)

  Frontmen on ruotsalainen laatuvaatteiden ja -kenkien verkkokauppa, joka on suunnattu ainoastaan miehille. Frontmenin ajatus on pukea muutkin yhtä hyvin kuin ruotsalaiset hipsterit pukeutuvat, toki oman tyylinsä mukaisesti. Siksi Frontmen myy vain laadukkaita vaatteita ja kenkiä: niitä ei tarvitse hankkia jatkuvasti uusia, kun ostaa aina laadukkaita, huolella ja tarkoin valittuja vaatteita ja kenkiä, ne palvelevat kaikissa tilanteissa ja juhlissa vuosia.

   

  Frontmen kenkäkaupan valikoimista löytyvät siis vain ja ainoastaan laadukkaat kengät, joita et tule saamaan kovin edullisesti, mutta saat niistä itsellesi kengät vuosiksi eteenpäin. Tyylikkäitä klassisia nahkakenkiä, bootseja, maihareita ja nappaskenkiä on valikoimassa tarkasti valitut tuotteet sellaisilta huippumerkeiltä kuin Hugo Boss ja Red Wings Shoes. Sneakereita, loafereita, lenkkareita, tennareita ja muita rentoja katukenkiä löytyy taas merkeiltä adidas Originals, Filippa K, CQP, Tiger of Sweden, Toms ja Superga. Mallit vaihtuvat aina sesongin mukaan.

  Frontmen bonuksia ostoksista

  Frontmen verkkokauppa on vienyt asiakaspalvelun ihan uudelle tasolle. Tilaukset ja toimitukset halutaan tietysti toimivan mahdollisimman nopeasti ja jouhevasti. Frontmenille tämä ei kuitenkaan riitä, vaan Frontmen kenkäkauppa tarjoaa asiakkaidensa ilmaiseen käyttöön tyylineuvojan palvelut jokaisena arkipäivänä. Tyylineuvojalle voi joko soittaa tai laittaa sähköpostia, ja häneltä voi kysyä uusista trendeistä, vinkkejä omaan pukeutumiseen tai oman tyylin kirkastamiseen. Tyylineuvojan avulla on helppo tehdä ostoksia verkkokaupassa.

   

  Frontmen tarjoaa asiakkailleen myös ihan ilmaisen klubin, johon voi kuka tahansa verkkokaupan asiakas liittyä. Klubin jäsenenä saat jokaisesta Frontmeniin maksamastasi kruunusta ja eurosta pisteitä, jotka kerryttävät henkilökohtaista bonustiliäsi. Kun olet saavuttanut pisteilläsi hopeatason saat 10 prosenttia alennusta kaikista ostoksistasi, kun olet saavuttanut kultatason, saat jopa 15 prosenttia alennusta. Tässä ei enää alennuskoodejakaan tarvita, sillä kun tietty taso on saavutettu, kaikki laatuvaatteet ja kengät kannattaa hankkia täältä.

  Alennuskoodit ja kokemuksia verkkokaupasta

  Toki Frontmen tarjoaa myös jotain alennuskoodeja uusien asiakkaidensa iloksi. Nämä alennuskoodit löydät tältä sivulta, mikäli löytyy voimassa olevia alennuskoodeja.

  Tältä sivulta löydät myös muiden asiakkaiden kokemuksia kyseisestä verkkokaupasta. Muista myös itse kirjoittaa kokemuksiasi, sillä erilaiset kuvaukset ja kokemukset auttavat uusia asiakkaita valtavasti myöhemmin!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun