Junkyard

Junkyard kengät

(1)
4.0 1 5 1
 • Laaja urbaani- ja katumuodin verkkokauppa
 • Ilmaiset toimitukset yli 70€ tilauksiin (norm. 4,95€)
 • Pienin toimitettava tilaus 19,90€
 • Toimitusaika 1-6 arkipäivää
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Maksutavat yleisimmät verkkopanki, luottokortit, Paypal sekä Klarnan tili

  Kenkämerkkiä klikkaamalla näet Junkyard -tuotteet.


  Adidas
  Ash
  Billabong
  Birkenstock
  Blundstone
  Calvin Klein
  Champion
  Converse
  Dr. Martens
  Ellesse
  Fila
  Fred Perry
  Lee
  Levis
  New Balance
  Nike
  Only
  Palladium
  Puma
  Reebok
  Salomon
  Sand
  Sixtyseven
  Solid
  Supra
  Teva
  The North Face
  Timberland
  Tommy Hilfiger
  Under Armour
  Vans
  Whyred


  Junkyard on urbaania katumuotia myyvä suuri Pohjoismainen verkkokauppa. Junkyardin valikkoimissa on katumuotiin sopivia laatukenkiä niin naisille kuin miehille sekä nuorisolle. Junkyard kenkäkaupasta netistä löytyvät niin lenkkarit, sneakerit, tennarit, loaferit kuin muutkin rennot kengät.

  Junkuard on kotoisin Ruotsista, se aloitti pienenä skeittikauppana vuonna 2002, mutta on vuosien mittaan kasvanut Pohjoismaiden merkittävimmäksi ja suurimmaksi katumuodin nettikaupaksi. Junkyardin verkkokaupassa onkin todella mukava asioida myös Suomessa, sillä vaate- ja kenkäkaupan nettisivut ovat kokonaan suomeksi.

  Junkyardin valikoimassa on paitsi vaatteita ja kenkiä, myös ennen kaikkea varusteita skeittaukseen ja snoukkaukseen. Netistä löytyvät skeittilaudat, cruiserit, longboardit, skeittikypärät, -suojat ja muut varusteet, potkulaudat ja tietysti lumilaudat kaikissa suosituimmissa merkeissä ja malleissa. Junkyard haluaa myydä pelkästään laatua, joten tässä nettikaupassa asioidessa ei tarvitse pelätä ettei saisi rahoilleen vastinetta. Esimerkiksi cruisereissa ja muisa skeittilaudoissa on tarjolla pelkästään laadukkaita lautoja, eikä lainkaan huonoja halpislautoja, joita ovat tavaratalot pullollaan.

  Junkyardin kenkäkaupan merkit

  Junkyard kenkäkaupassa on myynnissä ainoastaan laadukkaita ja hyviä kenkiä, jotka kestävät katuelämän kovaa kulutusta. Kenkämerkkejä ovat adidas Originals, Nike Sportswear, Vans, Nike, SB, Reebok, Converse, New Balance, adidas Skateboarding, Fred, Perry ja Fila. Valikoima on alan genren sisällä todella laaja ja hyvä sekä tietysti vaihtuu tiheästi aina segongin mukaan.

  Kun ostat Junkyard verkkokaupasta, muista aina tarkistaa esimerkiksi tältä sivulta voimassa olevat alennuskoodit. Alennuskoodeilla voi välillä saada todella hyviä alennuksia ja tarjouksia. Samoin kannattaa aina vilkaista Junkyard nettikaupan ale- ja outlet sivut, joilla on usein edellisen sesognin tuotteita alennuksella myynnissä.

  Ostosten jälkeen muista kirjoittaa omia kokemuksia Junkyard verkkokaupasta tälle sivulle tai muualle verkkokauppojen esittelysivuille. Tämä helpottaa suuresti seuraavia asiakkaita nettikaupan valinnassa ja siinä, voiko johonkin nettikauppaan luottaa.

  Junkyard kenkäkauppa videot ja mainokset

   

   

  Junkyard kenkäkaupan yhteystiedot

  Junkyard AB
  Ladugårdvägen 101
  461 70 Trollhättan Ruotsi


  Sähköposti: info@junkyard.fi
  Puh: 09 4273 4890
  Faksi: +46 520-500 099

   

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun