Spartoo

Spartoo

144.2
(14)
 • Toimitusaika: 5 päivää ja pikana 3 työpäivää
 • Toimituskulut Suomeen: 0 euroa 5 päivän UPS toimituksella,  UPS-pikatoimitukset 10 euroa, Mypack toimitukset 5€.
 • Palautusaika: 30 päivää
 • Maksutavat: luottokortti (Visa, MasterCard, American Express), PayPal, pankkisiirto sekä PayPort lasku/osamaksu

  Spartoo alennuskoodit

  5% alennusta kaiksita ostoksista. kun tilaat yli 60 eurolla
  15% alennus normaalihintaisista tuotteista yli 150e tilauksissa
  10% alennus kaikista normaalihintaisista yli 100€ tilauksesta
  5% alennus normaalihintaisista tuotteista

  Kenkämerkkiä klikkaamalla näet Spartoo -tuotteet.
  Spartoo on vuonna 2006 perustettu ranskalainen kenkien nettikauppa, jolla on tarjolla erittäin laaja kenkävalikoima naisille, miehille ja lapsille. Spartoo myy myös laukkuja ja vaatteita, ja sillä on usean merkin yksinmyyntioikeus netissä. Lisäksi Spartoon valikoimissa on luksusmerkkejä, joita ei Suomessa voi ostaa juuri muualta kuin Spartoon kenkäkaupan kautta. Kannattaa tutustua Spartoon valikoimiin, kun etsit jotain hieman tavanomaisesta poikkeavaa. Kenkien ystävälle Spartoo lähentelee taivasta kymmenien tuhansien kenkien valikoimallaan.

  Spartoon valtava kenkävalikoima on houkutteleva ja poikkeaa ehkä hieman tavanomaisien kenkäkauppojen tarjonnasta. Myynnissä on useita merkkejä, joita Suomessa ei ole yleisesti myynnissä. Täältä on mahdollista löytää kenkiä, joita ei kävele kovin usein kadulla vastaan. Juuri oikeiden kenkien löytämiseksi tästä valtavasta kenkävalikoimasta sivulla on kätevä hakukone, jolla voit rajata hakua monilla eri kriteereillä. Näin toivekenkiesi löytäminen käy nopeasti ja vaivattomasti. Kenkäkaupassa on myös paljon hyviä tarjouksia, joista saatat tehdä todellisia löytöjä. Kaikkien kenkien ystävien kannattaa ehdottomasti tutustua tähän loistavaan kenkien nettikauppaan, sillä täältä löydät tyylikkäitä laatukenkiä edullisesti. Etenkin jos sinusta tuntuu, etteivät perinteisten kenkäkauppojen tai muiden nettikenkäkauppojen valikoimat ole toiveidesi mukaisia, kannattaa kurkistaa Spartoon valikoimia. Ehkä ne sinun unelmakenkäsi odottavat juuri täällä.

  Myös Spartoon miesten kenkien valikoima on suuri ja laadukas. Laatutietoiselle miehelle täältä löytyvät kengät kaikkiin eri tilanteisiin, klassisista nahkaisista pukukengistä urheilukenkiin ja sandaaleihin. Spartoon lastenkenkävalikoima on myös vertaansa vailla. Jos haluat lapsellesi hieman massasta poikkeavia kenkiä valtavasta valikoimasta, löydät ne täältä. Spartoolla ei ole unohdettu pienempiäkään kengänkäyttäjiä, ja kauppa tarjoaakin tyylikkäitä ja laadukkaita kenkiä myös lapsille huippumerkeiltä,. Lasten ja nuorten valikoima kattaa kaikki koot ja ikäryhmät vauvasta 16-vuotiaisiin. Kengistä pitävälle perheelle Spartoo on mitä todennäköisimmin uusi lempikauppa ja suosikkiostospaikka.

  Kenkien ostaminen Spartoosta on helppoa. Uutena asiakkaana sinun tulee luoda asiakastili. Halutessasi voit myös tilata uutiskirjeen, joka antaa sinulle ylimääräisen alennuksen tilauksestasi. Valittuasi haluamasi kengät tai muut tuotteet siirryt kassalle maksamaan. Valittavissa on runsaasti eri maksuvaihtoehtoja. Voit maksaa ostokset Visa, American Express tai Mastercard luottokorteilla joka kerralla tai 3 erässä luottokortilla, jolloin yksi kolmasosa ostoksista laskutetaan heti ja toiset kaksi erää kuukauden välein. Maksaminen onnistuu myös verkkopankeilla tai Paypalilla. Voit maksaa tilauksesi myös pankkisiirrolla, jolloin tilaus lähtee heti kun maksusuoritus on kirjautunut Spartoon tilille. Tosin tähän saattaa mennä jopa 4 päivää. Valittavanasi on myös Klarna lasku tai Klarna tili, jolloin saat 14 päivää korotonta maksuaikaa ostoksillesi, tai voit maksaa ostoksesi erissä Klarna tilillä. Klarna laskun laskutuslisä on 5 euroa.

  Spartoolta tilatut tuotteet toimitetaan maksutta UPS:n standarditoimituksena 5 päivän sisällä tilauksestasi. Jos haluat käyttää UPS:n pikatoimituspalvelua, joka takaa toimituksen 3 päivän sisällä tilauksesta, sinulta veloitetaan 10 euron toimitusmaksu. Tuotteiden toimitus onnistuu myös MyPack -noutopisteeseen: toimitus on taattu 8 päivän sisällä tilauksesta ja maksaa 5 €. Spartoo myöntää tilatuille tuotteille maksuttoman vaihto- ja palautusoikeuden 30 päivän sisällä paketin saapumisesta. Näin voit olla varma, että saat sopivat kengät, jos tilattu koko ei olisikaan sopiva. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, uudenveroisia ja niiden tulla olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa. Tarkemmat ohjeet palauttamisesta löydät Spartoon nettisivuilta.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun