Outnorth

Outnorth.fi kengät

14.0
(1)
 • Noin 1000 kenkäparin valikoima ulkoilu ja retkeilykenkiä
 • Ilmainen toimitus yli 150 euron tilauksissa (norm. 4,90)
 • Toimitustavat: MyPack, FedEx:n economy-paketti
 • Toimitusaika 4-5 päivää
 • Ilmainen vaihto
 • Maksutavat: Verkkopankit, lasku, tililuotto

  Kenkämerkkiä klikkaamalla näet Outnorth -tuotteet.
  Outnorh on ruotsalainen verkkokauppa, joka on laajennut kaikkiin Pohjoismaihin sen reilun kymmenen olemassaolovuoden aikana. Verkkokauppa julkistettiin vuonna 2005, ja se on jo kerran annettu Pricerunnerin tunnustus parhaasta verkkokaupasta kategoriassa urheilu ja vapaa-aika. Outnorhin verkkokaupassa kaikki onkin tehty viimeisen päälle toimivaksi ja hyväksi.

   

  Outnorth perustettiin alun perin, jossa se kokoaisi yhteen kaikki pohjoismaiset huippumerkit vapaa-ajan kengistä ja vaatteista sekä urheilukengistä ja vaatteista. Outnorthin valikoimissa onkin joukko huippumerkkejä lähinnä Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta, mutta toki myös Suomesta: Nokian saappaat, Haglöfs, Didrikson, Tretorn, Viking, Treksta... Toki Outnorthin valikoimissa on merkkejä myös muualta Euroopasta, mutta punainen lanka tuotevalikoimassa on ehdottomasti se, että tuotteet ovat laadukkaita. Halpistuotteita Outnorhin verkkokaupasta on turha haeskella.

   

  Outnorhin verkkokaupasta löytyy kaikkea mahdollista urheiluun ja vapaa-aikaan: urheiluvälineet, lasketteluun ja lautailuun välineet, treenivaatteet, ulkoiluvaatteet, välineet ja tarvikkeet ulkoiluun ja retkeilyyn sekä lasten ulkoiluvaatteet. Kenkiä Outnorthin verkkokaupassa on todella laajasti kaikenlaisia laatukenkiä: vaelluskengät ja vaellussaappaat, tavalliset kumisaappaat, juoksukengät, niin pehmeät paljasjalkakengät kuin tuetut ja vaimennetut juoksukengät, arkikengät, sandaalit, approach-kengät, lasten kengät, untuvatossut ja tohveli sekä talvikengät. Kun haet superlämpimiä ja huippulaadukkaita lämpövuorattuja talvikenkiä, Outnorth on oikea kauppa niiden valitsemiseen.

  Outnorth tilaus ja toimitus

  Outnorhin verkkokaupassa asiointi on äärimmäisen helppoa ja jouhevaa: verkkokauppa on tietysti suomeksi ja verkkokauppaan liittyviä asioita voi kysyä myös puhelimella suomenkielisestä asiakaspalvelusta. Ostokset voit maksaa joko verkkopankissa, luottokorteilla, laskulla tai tilisiirrolla.

   

  Outnorthin verkkokaupan tuotteet toimitetaan nopeasti, useimmiten saat tuotteet kotiisi alle viikossa tilauksesta. Toimituskulut ovat edulliset: vain 4,90 euroa ja yli 150 euron tilauksiin saa aina ilmaiset toimituskulut.

  Outnorh yhteystiedot

  Outnorhin asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä nettisivujen lomakkeella, sähköpostilla tai puhtelimella. Suomessa asiakaspalvelua saa suomeksi.

  Puhelin: 09 348 99 00

  Sähköposti: info@outnorth.fi

  osoite: Outnorth.fi Eteläesplanadi 24 00130 Helsinki

  PALAUTUS osoite: Outnorth Stora Räppevägen 60 352 50 Växjö Ruotsi

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun