Ellos

Ellos kenkäkauppa

(7)
3.9 7 5 1
 • Ellos kenkäkaupassa on noin 2000 erilaista kenkäparia naisille, miehille ja lapsille
 • Toimitus 3-7 arkipäivää
 • 14 päivän palautusoikeus
 • Toimitusmaksut 5,20-9,50€
 • Maksaminen on mahdollista yleisimmillä verkkopankeilla ja luottokorteilla. Voit ostaa kengät myös laskulla tai osamaksulla

  Kenkämerkkiä klikkaamalla näet Ellos -tuotteet.


  Adidas
  Bagheera
  Birkenstock
  Blundstone
  Bugatti
  Clarks
  Converse
  Didriksons
  Dr. Martens
  Duffy
  Esprit
  Gant
  Gas
  Gulliver
  Hush Puppies
  Kavat
  Lacoste
  Merrell
  New Balance
  Pax
  Polecat
  Puma
  Reebok
  Reima
  Rieker
  Salomon
  Saucony
  Scholl
  Shepherd
  Sorel
  Superfit
  Tamaris
  Timberland
  Toms
  Tretorn
  UGG
  Vagabond
  Vans
  Viking
  Whyred
  Wildflower


  Ellos on suomalaisille tuttu verkkokauppa, ja monilla asiakkailla on siitä hyviä kokemuksia. Ellokselta löytyy suuren kenkävalikoiman lisäksi naisten, miesten ja lasten vaatteita, kodinelektroniikkaa, urheiluvaatteita ja -välineitä sekä kodin tuotteita. Kenkiä tarjotaan niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Verkkokaupan valikoimaan kuuluu mm. kesäkenkiä, talvikenkiä, saappaita, nilkkureita, kumisaappaita, streetkenkiä ja urheilukenkiä. Kenkiä voidaan ostaa helposti netistä Elloksen verkkokaupasta. Tuotevalikoiman selaamisessa voidaan käyttää apuna sivustolla olevia valikkoja, kuten koko- ja tuotemerkkivalikkoja. Tilauksen on oltava vähintään 25 euron suuruinen. Maksutavaksi voidaan valita lasku, tili, maksukortit tai käteinen. Tilaus toimitetaan noin viikon kuluessa PostNordin välityksellä Matkahuollon toimipaikkaan tai Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin.

  Kengät Ellokselta

  Ellokselta voidaan ostaa vaivattomasti kengät sekä naisille, miehille että lapsille. Ostokset voidaan tehdä nopeasti ja vaivattomasti netistä milloin tahansa. Verkkokaupan kattavaan kenkävalikoimaan kuuluu trendikkäitä, klassisia sekä urheilullisia kenkiä niin arkikäyttöön, juhlaviin tilaisuuksiin kuin urheilukentille ja kuntosaleille. Laajasta valikoimasta voidaan löytää esimerkiksi seuraavat tuotemerkit: Adidas, Björn Borg, Converse, Dr Martens, Helly Hansen, Merrel, Scholl, Tamaris, Vagabond sekä Elloksen oma Ellos Shoes. Verkkokaupasta voidaan ostaa monenlaiseen tyyliin sopivat kengät, ja lisäksi hintahaitari on todella laaja. Valikoimasta voidaan kuitenkin hankkia itselle mieleiset kengät helposti, sillä tarjontaa voidaan selata kätevästi sivuston vasemmassa laidassa olevien valikkojen avulla. Valikoista voidaan valita haetun kengän malli, koko, merkki, väri ja materiaali. Naisten kenkämallistossa on tarjolla mm. streetkenkiä, urheilukenkiä, saappaita, nilkkureita, saapikkaita, kumisaappaita, avokkaita ja ballerinoja, sandaaleja, juhlakenkiä ja matalakantaisia kenkiä. Miesten valikoimaan kuuluu etenkin urheilullisia kenkiä, mutta myös muihin tilanteisiin soveltuvia kenkiä. Ellokselta voidaan valita myös perheen pienimmille sopivat laadukkaat ja kestävät kengät. Verkkokaupassa tarjotaan myös kattava valikoima erilaisia kenkätarvikkeita, kuten pohjallisia ja kenkien hoitovälineitä.

  Tilauksen maksutavaksi voidaan valita lasku, tili, Visa- tai MasterCard-maksukortit sekä käteinen tai maksukortti (noutohetkellä). Elloksen tilaus toimitetaan noin viikon kuluessa PostNordin välityksellä Matkahuollon toimipaikkaan tai Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin. Express24-paketti toimitetaan 2 päivässä. Jos nouto läheisestä toimituspisteestä tuntuu vaivalloiselta, toimitustavaksi voidaan valita myös kotiinkuljetus. Toimituskuluina peritään lasku- ja tiliasiakkailta 5,20 euroa ja käteisasiakkailta 8,20 euroa. Express24-pakettiin lisätään 6,90 euron laskutuslisä, kotiinkuljetukseen lasku- ja tiliasiakkaille 4,20 euron lisämaksu ja käteisasiakkaille 6,20 euron lisämaksu. Yli 20 kg:n tilauksesta peritään 14−79 euron suuruinen rahtimaksu, josta voidaan lukea tarkemmin Elloksen verkkosivuilta. Asiakaspalveluun voidaan ottaa yhteyttä puhelimitse, täyttämällä verkkosivuilla oleva yhteydenottolomake tai lähettämällä sähköpostia.

  Kooste

  Ellos on suomalaisille tuttu verkkokauppa. Verkkokaupassa on tarjolla suuri valikoima naisten, miesten ja lasten kenkiä. Valikoimaan kuuluu mm. kesäkenkiä, saappaita, nilkkureita, kumisaappaita, streetkenkiä ja urheilukenkiä. Tuotevalikoimaa voidaan selata helposti sivustolla olevien valikkojen avulla. Maksutavaksi voidaan valita lasku, tili, Visa- tai MasterCard-maksukortit sekä käteinen (noutohetkellä). Tilaus toimitetaan noin viikon kuluessa PostNordin välityksellä Matkahuollon toimipaikkaan tai Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin. Kenkiä voidaan ostaa helposti netistä Elloksen verkkokaupasta, ja monilla asiakkailla on kaupasta hyviä kokemuksia.

  • Elloksen verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman kenkiä niin naisille, miehille kuin lapsille.
  • Toimitusaika: Varastossa olevat tuotteet toimitetaan noin viikon kuluessa tilauksesta. Express24-paketti toimitetaan 2 päivässä.
  • Toimitustapa: PostNordin välityksellä Matkahuollon toimipaikkaan tai Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin, myös kotiinkuljetus.
  • Maksutavat: lasku, tili, maksukortti (Visa, MasterCard), käteinen
  • Toimituskulut: lasku- ja tiliasiakkaat 5,20 euroa, käteisasiakkaat 8,20 euroa, Express24-paketin laskutuslisä 6,90 euroa, kotiinkuljetuksen lisämaksu lasku- ja tiliasiakkaille 4,20 euroa ja käteisasiakkaille 6,20 euroa. Yli 20 kg tilauksen rahtimaksu 14−79 euroa.
  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun