Lekmer lastenkengät

Lekmer lasten kengät

(2)
 • Toimitusaika: tavallisesti 2–5 arkipäivää, mutta juhlapyhien ja tarjousten aikaan jopa 7 arkipäivää
 • Toimituskulut: 4,90 euroa, yli 100 euron tilauksille 0 €
 • Toimitus: Itella, MyPack
 • Palautusaika: 365 vuorokautta
 • Maksutavat: luottokortti, verkkopankit, lasku ja osamaksu

  Kenkämerkkiä klikkaamalla näet Lekmer lastenkengät -tuotteet.


  Ara
  Celavi
  Champion
  Chicco
  Columbia
  Converse
  Craft
  Crocs
  Didriksons
  Disney
  Dr. Martens
  Ecco
  Gulliver
  Havaianas
  Hummel
  Kavat
  Keen
  Levis
  Nike
  Pax
  Puma
  Quiksilver
  Ravel
  Reef
  Reima
  Replay
  Sand
  Skechers
  Sorel
  Superfit
  Tenson
  Timberland
  Toms
  Tretorn
  UGG
  Vans
  Viking
  Wildflower


  Lekmer on Pohjoismaiden suurin lelujen ja lastentarvikkeiden verkkokauppa. Vuonna 2006 perustettu Lekmer on osa CDON Groupia, joka on Pohjoismaiden johtava e-kauppatalo. Lekmer lasten kenkäkauppa valikoimasta löydät varmasti lapsellesi sopivat jalkineet. Verkkokaupasta voit hankkia Lekmer lasten kengät helposti, nopeasti ja turvallisesti. Laajasta laatukenkien valikoimasta löydät sopivat jalkineet lapsellesi kaikkiin eri tarkoituksiin. Lekmer lastenkenkien valikoima on suuri, ja se kattaa laatumerkkien kesäkengät, sandaalit, kumisaappaat ja lämpimät talvikengät pikkuvauvojen tossuista isompien lasten kenkiin, aina kokoon 39 saakka. Valikoima käsittää myös ja vauvojen jalkineet. Lekmer lastenkengistä on usein myös hyviä tarjouksia Lekmerin outlet-osastolla: kannattaa tarkistaa onnistutko tekemään sieltä hyviä löytöjä lapsellesi. Netistä voi myös löytää surffailemalla alennuskoodeja, joilla saat laatutuotteet entistäkin edullisemmin. Lekmer.fi kenkäkaupasta löydät tunnettujen huippumerkkien kuten Conversen, Crocsin, Skechersin tai Wildflowerin lasten jalkineet. Ovatpa mukana myös lasten suosikit Muumit, Disney, Hello Kitty ja Angry Birds, sekä monia muita kenkämerkkejä.

  Lasten kenkien ostaminen voi olla tuskastuttavaa ja hikistä puuhaa, jos otat lapset mukaan ruuhkaisiin kauppoihin. Jos lapsen jalkineet taas ostaa ilman sovittamista pelkän koon perusteella, saattaa hyvinkin olla että kengän lesti tai varren muotoilu ei olekaan juuri sinun lapsellesi sopiva ja joudut matkustamaan takaisin kauppaan selittämään ja yrittämään uudelleen! Lekmeristä saat lasten kengät netistä tilaamalla, ja voit sovittaa niitä rauhassa kotona, sekä tarvittaessa palauttaa ja vaihtaa ilmaiseksi lähimmän postitoimipisteen välityksellä.

  Avaa lekmer.fi lasten kenkäkauppa ja valikoi lapsesi kanssa mallistoista häntä visuaalisesti miellyttävät kenkämallit. Isomman lapsen kanssa voit myös tutkia kengän ominaisuuksia sen tuotesivulla ja opettaa hänelle samalla millaisia ovat hyvät kengät. Tutkimusten mukaan jäykät ja tukevat jalkineet heikentävät jalkaterän lihasten toimintoja ja siten ohjaavat lapsen jalan kehittymistä väärään suuntaan. Tämän takia lasta kannattaa ohjata valitsemaan kengät, joissa on ohut pohja ja pehmeät materiaalit. Talveksi tarvitaan tukevammat saappaat ulkoiluun, mutta niissäkin pitää olla joustava rakenne ja vesitiivis materiaali- ja saumaustekniikka.

  Kengän lesti ja sen istuvuus jää aina sovituksen varaan: tilatkaa valitsemanne kengät ja sovittakaa niitä rauhassa kotona liikkuen ja testaten kenkiä huolellisesti. Mikäli kengät eivät ole sopivat ja mukavat, ja miellytä muutenkin täydellisesti, vaihtakaa ne! Kokeilkaa eri kenkämerkkejä ja huolehtikaa siitä, että kengät ovat varmasti sopivat! Muista, että lapsesi tarvitsee myös sisäkenkiä, erityisesti kouluun. Jos koulussa ollaan koko päivä samoissa ulkokengissä, jalkojen hikoilu ja märkä keli kostuttaa sukat ja altistaa varvasvälien ihon rikkoontumisille. Märissä jalkineissa koko kehon lämpötasapaino järkkyy ja lapsesi altistuu mm. vilustumiselle. Sisäkengiksi käyvät sandaalit, tossut tai mokkasiinit. Juhlan tuntua saat, kun hankit lapselle erikseen juhlakengät – hän on ne varmasti ansainnut ja oppii samalla, että juhlaa kunnioitetaan pukeutumisetikettiä seuraamalla. Urheiluun tarvitaan lapsellekin kunnolliset urheilukengät, ja on muistettava, että jumppasaliin ei mennä hiekanmuruisilla ulkokengillä, vaan reppuun pakataan sisäpelikengät. Tilaa nämä kaikki netistä osoitteesta Lekmer.fi. Voit tutustua Lekmer lastenkenkiin juuri silloin kun se sinulle itsellesi sopii, illalla, viikonloppuna tai lasten päiväunien aikaan. Lekmerin kenkäkaupasta lastenkenkien tilaaminen netistä on helppoa, nopeaa, täysin turvallista ja myös maksuehdoiltaan joustavaa.

     Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun