Cellbes

Cellbes

(0)

   Cellbes.fi on naisten kenkäkauppa netissä. Cellbes on tunnettu ruotsalainen postimyynti- ja verkkokauppayritys, joka on perustettu jo vuonna 1954. Cellbes on kasvanut 60 vuoden aikana pienestä yhden miehen yrityksestä, joka myi japanilaista lakanakangasta, suureksi Pohjoismaissa hyvin tunnetuksi postimyynti- ja verkkokaupaksi. Nykyisin Cellbes on osa ruotsalaisten rakastamia Halens-yhtiöitä. Pitkä kokemus postimyynnistä auttaa Cellbesiä valitsemaan myyntiin juuri sellaisia tuotteita, joita asiakkaat haluavat. Tutustu tähän hauskaan ja laadukkaaseen valikoimaan kenkiä sekä muita asusteita silloin, kun sinulla on siihen sopiva hetki. Verkkokauppa on aina auki ja tilauksia voit tehdä koko manner-Suomen alueelle milloin tahansa. Edulliset hinnat, sekä varmat ja nopeat toimitukset Cellbesin vuosikymmenien kokemuksella takaavat sinulle onnistuneet ostokset Cellbesin verkkokaupassa.

   Cellbesin valikoima käsittää kenkiä, vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja lapsille sekä kodintarvikkeita. Cellbes naisten kenkien valikoimasta löydät esimerkiksi romanttisia, ruusukuvioisia ja muita kukallisia tennareita edulliseen hintaan. Valikoimassa on myös nilkkureita ja kumisaappaita, pehmeitä tossuja ja mukavia ballerinakenkiä. Nauhalliset vapaa-ajan kengät sopivat pitemmillekin kävelyille ja avokkaita tai loafereita voi käyttää hyvin vaikka töissä. Täältä löydät myös useita erilaisia sandaaleja, siroja kiilapohjaisia tai korkeakorkoisia sandaletteja, matalampia terveyssandaaleja ja mukavia, matalia sandaaleja. Kenkiä on tarjolla useissa herkullisissa väreissä. Esimerkiksi todella mukavat tarrakiinnitteiset ballerinat saat joko mustina, valkeina tai suloisen lilan sävyisinä. Voit hankkia myös vaikkapa vaaleansiniset tai roosat avokkaat tai vapaa-ajan kengät makusi mukaan. Hauskat mallit ja pirteät värit houkuttelevat hankkimaan tästä vaikka useampia pareja kenkiä. Pohjoismaisena kenkäkauppana Cellbes tietää, mitä nainen tässä ilmastossa kengiltä tarvitsee! Arjen käyttökengät joutuvat säiden armoille ja niiltä vaaditaan italialaisia ohuita nahkakenkiä enemmän veden, suolan, hiekan ja kylmänkestävyyttä. Cellbesin kenkäkaupasta löytyy kengät sekä sadepäiville että valkoisille hangille. Kesäkengissä tietysti myös Cellbes päästää keveyden ja auringon valloilleen!

   Tuotteiden tilaaminen Cellbesin verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa ja saat uudet kenkäsi omaan postikonttoriisi. Voit halutessasi tilata myös perinteisen painetun tuotekuvaston verkkokaupan tuote-esittelyjen lisäksi. Tarvitessasi henkilökohtaista palvelua voit soittaa tai mailata Cellbesin suomenkieliseen asiakaspalveluun. Kannattaa myös seurailla netin alennuskoodi-sivustoja siltä varalta, että nappaisi Cellbes.fi alennuskoodin hyödynnettäväksi seuraavalla ostoskerralla.

   Netissä kenkämallistoa selatessasi näet yhdellä sivulla kaikki malliston kengät ja myös kuvat niistä kengistä, jotka ovat juuri tällä hetkellä suosituimmat. Kun klikkaat ihanammalta näyttävää kenkää, pääset tuotesivulle, jossa kengät on kuvattu kaikilta suunnilta ja niin, että myös detaljit näkyvät. Kengästä on kerrottu kaikki sen sisältämät materiaalit ja koron korkeus. Varrellisista kengistä annetaan myös varren korkeus. Samalla tuotesivulla pääsee lukemaan myös muiden asiakkaiden antamia kommentteja ja kokemuksia näistä kengistä. Se on todella kätevää ja antaa varmuutta valintaan. Kun kengän lesti, eli sen sisämitat määrittelevä malline, vaihtelee valmistajakohtaisesti, on uuden kenkämerkin kenkien sovittaminen tärkeää. Cellbesillä on oma kenkämallisto, joka on suunniteltu pohjoismaiselle naiselle, joten voit olla melko varma lestin sopivuudesta. Kengät voi huoletta tilata netistä Cellbes.fi verkkokenkäkaupasta, sillä kun sitten sovitat niitä rauhassa ja huolella kotona, voit tarvittaessa palauttaa ne kuluitta asiakaspalautuksena tai vaihtaa ne toiseen kenkäpariin.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


   Siirry alkuun