Kipkop Store

Kipkop Store

3.3 15 5 1
 • Toimitusaika: 1–3 päivää
 • Toimituskulut: ilmainen kaikille rekisteröityneille (norm. 5,95 euroa)
 • Toimitus: kotiinkuljetus
 • Palautus: 14 päivää palautusaikaa
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Klarna lasku ja osamaksu

  Kipkop Store on oululainen naisten kenkien verkkokauppa, joka on perustettu vuonna 2011. Kipkop kenkäkauppa on erikoistunut tavanomaisesta poikkeaviin, näyttäviin kenkiin, joita on ollut aikaisemmin hankala löytää etenkin Suomesta. Kipkop Store tuo itse maahan myymänsä kengät, joten voit olla varma, että näitä kenkiä ei jokaisen jaloista löydy. Jos etsit kenkiä jotka varmasti huomataan, tutustu kipkop.fi valikoimaan. Täältä löydät näyttävät ja uniikit ylipolven saappaat, korkokengät ja nilkkurit. Kaikki Kipkop Storen myynnissä olevat kengät ovat liikkeen omistajan itsensä valitsemia ja sellaisia, joita hän käyttää itsekin. Tämä supermakeiden kenkien verkkokauppa on varmasti haluttu tuttavuus kaikille kenkäfriikeille, ehkä painottuen hieman nuorempiin gootti- ja rockhenkisiin saappaiden ja korkokenkien ystäviin. Jos sinusta tuntuu, ettet löydä tavallisista kenkä- tai verkkokaupoista haluamiasi kenkiä, kannattaa tarkistaa Kipkop Storen valikoima. Täältä ne hakemasi kengät ehkä löytyvät.

   

  Kipkop Storen valikoimaan kuuluvat esimerkiksi tunnetut amerikkalaiset Pleaserin kengät. Kipkop Store toimii Pleaserin valtuutettuna maahantuojana Suomessa. Nämä näyttävät kengät kuuluvat jokaisen korkokenkä- ja saapasfriikin suosikkeihin. Myynnissä on toki muitakin merkkejä Gaborista Pin Up Coutureen. Monet Kipkop Storen myymistä kengistä kuuluvat uniikkeihin kenkäeriin, joita ei saa enää mistään muualta. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseistä kenkämallia on valmistettu vain tietty pienehkö määrä, eikä uusia pareja enää tulla tuottamaan. Kannattaa tilata heti ne kengät, jotka miellyttävät omaa silmää, koska luultavasti samanlaisia kenkiä ei tule enää lisää varastoon. Sivustolla voit myös lukea muiden asiakkaiden kokemuksia Kipkop-kengistä.

   

  Jotta saisit uudet ainutlaatuiset, näyttävät ja seksikkäät kenkäsi ja saappaasi mahdollisimman nopeasti, Kipkop Store myy vain varastossa olevia kenkämerkkejä ja -malleja. Mutta mikäli varastosta ei löydy mieleistäsi mallia, Kipkop Store pyytää sinua ottamaan yhteyttä ja kertomaan toiveesi: valikoima muodostuu paitsi ajankohtaisista trendeistä, myös asiakkaiden toiveista. Kipkop Store on asiakkaidensa, kenkien rakastajien, oma kauppa! Näistä kengistä myös välitetään paljon, joten niitä hoivataan jo kaupassa huolella. Esimerkiksi kaikki kengät, myös pitkät saappaat, säilytetään ja lähetetään aina alkuperäisissä valmistajan pakkauksissa. Monet muut jälleenmyyjät tilaavat tuotteensa valmistajalta ilman alkuperäispakkauksia säästääkseen mannerten välisissä rahtikuluissa, mutta varsinkin näyttävät PVC-kengät naarmuuntuvat ns. bulk-pakkauksissa, joissa kengät pääsevät hiertymään vapaasti toisiaan vasten. Muista vaatia aina alkuperäispakkaus, sillä se on suunniteltu kenkiesi hyvinvointia ajatellen.

   

  Kipkop Store antaa myös ohjeet siitä, kuinka saat upeat uudet kenkäsi pysymään näyttävinä säilyttämällä kenkiä oikein alkuperäispakkauksissa ja alkuperäisissä pehmusteissa. Mutta jos olet keräilijä tai haluat erityisesti panostaa näyttävään säilytykseen, suositellaan, että säilytät kengät hyllyllä pystyasennossa ja käyttäen varsitukia. Varsituet ehkäisevät varsien veltostumisen sekä pitävät varret siisteinä ja rypyttöminä. Tietysti saat varsituet tilattua kipkop.fi kenkäkaupasta, mistä saat myös harjat ja hoitoaineet, sekä korkokenkäfriikin tarvitsemat päkiän ja kantapäiden tuet ja liukuesteet. Kipkop Store on ajatellut kaikkea!

  Kipkop Store asiakaspalvelu

  Kipkop Store panostaa erityisesti asiakkaidensa palvelemiseen. Rekisteröityessäsi Kipkop Storen VIP-asiakkaaksi nettisivuilla kipkop.fi saat kaikki kenkätoimitukset ilman postikuluja. Toimitukset ovat todella nopeita: yleensä kengät saapuvat tilaajalle jo 1 – 2 päivän kuluttua tilauksesta. Kaupan iskulause onkin: ”Tilaa kengät tänään – sovita jo huomenna!” Kaikki kengät tarkastetaan ennen asiakkaalle lähettämistä: näin taataan kenkien virheettömyys ja hyvä laatu.

  Kipkop Store lyhyesti

  • Kipkop Store on suomalainen kenkäkauppa
  • Kipkpo Store on erikoistunut kenkiin, joita tavallisista kaupoista ei saa
  • Erittäin nopeat toimitukset, yleensä 1 – 2 arkipäivää
  • Toimitustapana Matkahuollon Lähelle-paketti
  • Maksutapoina verkkopankit, Visa, Eurocard ja Mastercard luottokortit sekä Klarna lasku tai tili
  • VIP-asiakkaille maksuttomat toimitukset  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  tilasin mustat marta nilkkurit 5.9.2022. maksoin luottokortila.ei ole viä tulleetperille ..missä viipyy?
  1/ 5
  Todella huonoa palvelua. Lähettävät väärän tuotteen, kun reklamoidaan, ei kuulu mitään, ei vastata puheluun, ei sähköpostiin. Rahat kyllä kelpasi. Syystäkin varmaan toiminta loppui.
  Kusettavat ihan suoraan palautusasioissa.
  1/ 5
  Huonoa asiakaspalvelua.
  5/ 5
  Hyvin toimii. Ei ongelmaa. En ymmärrä edellisen arvostelijan palautetta. Sain erinomaista palvelua ja minua autettiin hienosti Kipkopissa oman kengän kokoni valinnassa. Palautus ja vaihto toimi ihan normaalisti. Suosittelen!
  1/ 5
  Huonolaatuista/viallista tavaraa, joilla ei palautusoikeutta tai edes vaihtoa toiseen.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun