Miesten jalkapallokengät kaikille alustoille netistä

Jalkapallo on myös Suomessa suosittu laji ja sitä harrastetaan ulkokentillä ja halleissa ympäri vuoden kuhunkin alustaan sopivilla jalkapallokengillä. Jalkapallokenkien valikoima kattaa netissä niin hiekkakengät, tekonurmikengät, nurmikengät sekä sisäjalkapallo kengät. Futsal kenkiä löytyy netistä myös paljon ja niissä sekä muissa sisäjalkapallokengissä ei ole lainkaan nappeja. Nappiksia on saatavilla eri värisinä sekä mallisina eri merkeiltä. Netistä tilattaessa kannattaa aina tarkistaa, mille alustalle kyseinen jalkapallokenkä on tarkoitettu. 

Jalkapallokenkiä tunnetuilta merkeiltä

Miesten jalkapallokenkiä on netissä myynnissä runsaasti eri merkeiltä, mutta tunnetuimpia ovat kenties Adidas, Nike ja Puma. Jalkapallokenkien hinta vaihtelee paljon ja toki laadukkaat jalkapallokengät maksavat myös netissä aina enemmän. Jalkapallokenkiä voi olla hyvä etsiä myös aleista aina sesongin päätyttyä, niin vanhaa mallia voi löytää omassa koossa edulliseen hintaan. 

Valitse oikea jalkapallokenkä sinun tarpeillesi

Jalkapallokenkien valmistusmateriaali voi olla perinteinen nahja, mikrokuitu-/synteettinen päällinen tai kudottu mikrokuitupäällinen. Klassisin vaihtoehto on yleensä nahka, joka materiaalina aina hieman venyy ja muokkautuu käyttäjänsä jalkaan. Uudemmat materiaalit taas säilyttävät paremmin alkuperäisen kuosinsa, joten ostettaessa jalkapallokengät eivät saa olla liian pienet tai puristavat. Kudottu mikrokuitupäällinen jäljittelee samaa tuntumaa kuin sukassa, jolloin jalkapallokenkä seuraa koko ajan tiiviisti pelaajan liikettä. Materiaalin lisäksi tulee aina netistä ostettaessa tarkistaa, mikä on kunkin nappiksen optimaalinen alusta ja valita jalkapallokenkä sen mukaan. 

 

Siirry alkuun