Ballerinat juhliin ja arkeen netistä

Ballerinat ovat monikäyttöiset kesä- ja juhlakengät. Ballerinat ovat saaneet inspiraationsa ranskalaisista balettikengistä, tosin ballerinat ovat jalalle paljon armollisemmat kuin oikeat balettikengät. Ballerinojen suosiota ovat nostattaneet 1950-luvun elokuvanäyttelijät, kuten Audrey Hepburn, mutta suurin tekijä ballerinojen suosioon lienee se, että ne ovat tyylikkäät kengät, mutta ennen kaikkea mukavat jalalle. Ballerinat ovat malliltaan matalia kenkiä, tosin osassa malleista voi olla pieni kiilakorko. Ohut pohja voi myös rasittaa jalkaa, joten ballerinoihin voi ostaa halutessaan pohjalliset, mitkä parantavat ballerinojen ergonomiaa. Kevyet ballerinat ovat ihania kesäkenkiä, jotka voi yhdistää shortsien, mekkojen ja farkkujen kanssa. Ballerinat sopivat hyvin myös työkengiksi. Ballerinojen värimaailma on netissä varsin laaja, vaikka suosituimpia lienevät edelleen mustat ja valkoiset ballerinat. Ballerinoja voi ostaa myös eri värisiä ja kuvioisia. Ballerinan kärki voi olla tylppä, terävä tai pyöreä ja päässä voi olla koristeena esimerkiksi klassinen rusetti. Ballerinat remmillä ovat tukevat jalassa ja kenkä pysyy hyvin paikoillaan myös liukkaiden sukkahousujen kanssa. Juhla balleriinat ovat onneksi yhtä mukavia jalassa kuin muutkin ballerinat, joten jos arvostaa kengän keveyttä ja mukavuutta, niin ballerinoja voi ostaa netistä joka lähtöön sopivia. Ballerinoja voi ostaa myös alesta, jos haluaa säästää tai ostaa useammat ballerinat kerralla. Kenkinä ballerinat eivät ole kuitenkaan sieltä kalliimmasta päästä, joten ballerinoja löytyy hyvin myös halvempaan hintaan netistä ilman alejakin. 

Mustat ballerinat    

Mustat ballerinat ovat klassikot ja hyvä ostos jokaisen naisen kenkävalikoimaan. Ballerinat ovat tyylikkäät, mutta vähäeleiset, joten ne sopivat hyvin niin häihin kuin hautajaisiinkin. Mustat ballerinat ovat kenkätuote, mitä myydään ympäri maailmaa. Ballerinojen materiaali voi olla esimerkiksi nahkaa tai kangasta. Kun mustat ballerinat huoltaa ja puhdistaa tasaisin väliajoin, niin kenkä säilyy hyvänä pitkään. Mustat ballerinat ovat ajaton kenkävalinta ja kengille löytyy varmasti käyttöä.   

Ballerinat häihin

Ballerinat toimivat hyvin myös hääkenkinä, eikä ballerina purista jalkaa vielä häätanssien jälkeenkään. Ballerinojen materiaalina voi olla häihin esimerkiksi pitsi, nahka tai glitteri. Pitsiset ballerinat häihin ovat hempeän ja maanläheisen morsiamen takuuvalinta. Kevyet ballerinat auttavat liihottamaan juhlahumussa koko päivän, tyylistä tinkimättä. Ballerinoja löytyy morsiammelle valkoisina ja pitsisinä. Häävieras voi valita juhliin ballerinat vapaammin: ballerinat voivat olla väriltään asun kanssa samanväriset tai vaikkapa käsilaukun tai muun asusteen kanssa samaa väriä. Ballerinojen valikoima on netissä laaja, joten jokaisiin juhliin löytyy varmasti oikea väri ja malli. Ballerinat ovat loistava valinta juhliin, jos korkokenkien käyttö tuntuu itselle vieraalta. Ballerinat sopivat lisäksi monenikäiselle juhlijalle.

Siirry alkuun