Naisten avokkaat netistä

Naisten avokkaat ovat aina varma valinta, kun etsii naisten juhlakenkiä netistä. Mustat matalat avokkaat sopivat hyvin monenikäiselle juhlijalle ja monenlaisiin juhliin. Mustat matalakorkoiset avokkaat kannattaakin ostaa netistä osaksi omaa kenkävalikoimaa, vaikka käyttöä ei heti olisikaan. Avokkaita on klassisten mustien lisäksi myös esimerkiksi beigejä avokkaita, korollisia avokkaita tai avokkaita nilkkaremmillä. Avokkaat sopivat myös osaksi rennompaa pukeutumista, kuten yhdistettynä farkkujen kanssa. Avokkaat ovat tuttu näky myös konttoreissa osana siistimpää työpukeutumista. Avokkaiden materiaalina käytetään usein nahkaa tai mokkanahkaa, joten hyvällä hoidolla avokkaat säilyvät pitkään käyttökunnossa. 

Korolliset avokkaat 

Korolliset avokkaat ovat klassisen kauniit juhlakengät. Avokkaiden koron korkeus kannattaa tarkistaa aina ennen kuin tilaa kenkiä netistä. Laadukkaat korolliset avokkaat tuntuvat hyviltä jaloissa, mutta jokapäiväiseen käyttöön tulisi ostaa myös avokkaita, missä korko ei ole niin korkea. Yli 5 cm korko on jo korkea ja tuntuu varmasti jalassa, jos käyttö on päivittäistä. Kiilakorkoavokkaissa paino jakautuu yleensä tasaisemmin, eikä jalka rasitu niin paljon. Kiilakorkoisilla avokkailla on myös helpompi kävellä vaikkapa mukulakivikaduilla kuin perinteisillä korollisilla avokkailla. Laadukkaissa korollisissa avokkaissa on mukava pehmustettu pohjallinen, mikä tekee kenkien käytöstä miellyttävää. Korollisia avokkaita löytyy netistä myös leveällä lestillä, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva malli naisten korollisista avokkaista.  

Avokkaat nilkkaremmillä

Nilkkaremmi tekee avokkaasta miellyttävän käytössä, etenkin, jos avokkailla tulee käveltyä pidempään. Avokkaat nilkkaremmillä pysyvät tukevasti jalassa ja lisäksi nilkkaremmi tuo myös näyttävyyttä kengän ulkomuotoon. Avokkaat nilkkaremmillä on hyvä valinta, jos haluaa hieman koristeellisemman juhlakengän. Avokkaita nilkkaremmillä on helppo löytää netistä ja myös värivalikoimaa piisaa. Avokkaiden nilkkaremmi voi olla siro ja kapea tai vähän paksumpi. Avokkaat remmillä toimivat hyvin niin juhlassa kuin arjessakin, joten niitä voi yhdistellä monipuolisesti eri asukokonaisuuksiin. 

Beiget ja mustat avokkaat netistä

Värillä on väliä ainakin, kun valitsee avokkaita netistä. Naisten avoikkaita on verkkokaupoissa tarjolla monenvärisinä, mutta kentien suosituimpia ovat beiget ja mustat avokkaat. Beiget tai nuden väriset avokkaat luovat vaikutelman, että sääri jatkuu ja jatkuu, joten jos haluaa maksimoida oman pituuden kengän värin avulla, niin avokkaan väriksi kannattaa valita beige tai nude. Tietysti sukkahousut tulee valita myös samaan sävyyn, jotta efekti toimii. Musta on toinen klassinen väri naisten avokkaille. Mustat avokkaat toimivat juhlissa niin häissä kuin hautajaisissakin, mutta myös töissä ja vapaa-ajalla. Mustat matalat avokkaat ovat luottokengät, jotka kannattaa ehdottomasti hommata omaan kenkäkokoelmaan. Mustat avokkaat on helppo löytää myös alesta, koska mustia avokkaita löytyy usealta eri merkiltä.   

Siirry alkuun