Kenkäkauppojen Alennuskoodit

Alta löydät tällä hetkellä voimassa olevat alennuskoodit ja parhaimmat tarjoukset kenkäkauppoihin.

Spartoo
Alennuskoodi:
Spartoo alennuskoodilla Ale -5% normaalihintaisista tuotteista. Alekoodi voimassa 30.06.2021 asti.
Spartoo
Alennuskoodi:
Spartoo alennuskoodilla 15% alennusta yli 150€ ostoksesta. Alekoodi voimassa 30.06.2021 asti.
Spartoo
Alennuskoodi:
Spartoo alennuskoodilla 10% alennusta normaalihintaisista tuotteista. kun ostat yli 100€. Alekoodi voimassa 30.06.2021 asti.
Bubbleroom kengät
Alennuskoodi:
Bubbleroom alennuskoodilla 10% alennusta uusille asiakkaille. Alekoodi voimassa 30.06.2021 asti.
Stylepit kengät
Tarjous:
Stylepit tarjous: ilmainen toimitus yli 59€ tilauksiin. Tarjous voimassa 31.03.2029 asti.
Defshop
Tarjous:
DefShop tarjous: ilmaiset toimitukset yli 100€ tilauksiin. Tarjous voimassa 31.03.2029 asti.

Kaikilla on kokemuksia juoksemisesta ostoskeskuksessa liikkeestä toiseen, vaikka vaatteet ja asusteet voisi kätevästi tilata netistä. Monet tilaavat myös kenkänsä verkosta. Verkkokaupasta tilattuja kenkiä voi yleensä yhtä lailla sovittaa, kuten perinteisessäkin liikkeessä, mutta asiakkaan ei vain tarvitse lähteä kiertämään kaupasta toiseen jalkaisin. Nyt sen voi tehdä yksinkertaisesti kirjoittamalla selaimen osoitekenttään seuraavan kaupan nettiosoitteen. Monet käyvät muutaman kerran vuodessa taistelemassa alennusmyynneissä haluamistaan kengistä, mutta netistä ostamalla pystyy nämäkin tapahtumat välttämään, tai ainakin ne voi hoitaa rauhanomaisemmin. Verkkokaupoissa ei tarvitse jonottaa, ja kaupat ilmoittavat myös hyvin nopeasti, mikäli tuotteet ovat lopussa. Koska verkkosivulle meneminen on vaivatonta, moni valitsee mieluummin sen vaihtoehdon, kuin sen, että juoksee kauppaan mielessään tietty kenkäpari, joka kuitenkin osoittautuu loppuunmyydyksi.

Nettikaupoissa on usein myös huimia kenkien alennusmyyntejä, joista kannattaa ostaa vaikka useampi pari, ihan vain tulevaisuutta silmällä pitäen. Myös alennuskoodeja kannattaa etsiä netistä. Kengät ovat kuitenkin tärkeä osa pukeutumista, ja kenkien alennusmyynnit ja alennuskoodit ovatkin kätevä tapa kasvattaa valikoimaa halvalla, jotta jokaiseen tilanteeseen löytyvät oikeanlaiset kengät. Hyvät kengät paitsi tukevat jalkaa ovat myös tyylikkään näköiset. Suomen säissä laaja kenkävalikoima on tarpeellinen myös sen vuoksi, että meillä on neljä hyvin erilaista vuodenaikaa, joihin kuhunkin tarvitaan erilaiset kengät. Harva myöskään kävelee yksillä ja samoilla kengillä esimerkiksi kesän läpeensä. Jokaiseen käyttötarkoitukseen jalkaan tarvitaan erilaiset kengät, eikä ole tyylikästä saapua juhlatilaisuuteen lenkkareissa, ainakaan niissä samoissa, jotka jalassa käy ihan oikeasti lenkillä. Sienimetsään ei myöskään lähdetä yleensä korkkareissa. Kengät ovat usein juuri se kaikkein nopeimmin vaihtuva osa pukeutumisessa, kun keli ja olosuhteet vaihtelevat. Hyvä kengän kohdalla on tietysti kysymys myös terveydestä. Vääränlaisesti tuettu tai sopimaton kenkä saattaa aiheuttaa kaikenlaista vaivaa myös muualle kroppaan, ja rasituksen kohteena ovat usein esimerkiksi polvet, nilkat tai jopa selkä.

Kenkien alennusmyynneistä ja alennuskoodeja hyväksikäyttäen kannattaa siis hankkia tuotteita vaikkapa hieman etukäteen, ettei keli pääse yllättämään. Hyviä ja luotettavia netin kenkäkauppoja ovat muun muassa Brandos ja Zalando, joilla on kummallakin laaja valikoima aletuotteisia kenkiä. Brandosin, kuten myös monen muun kenkien verkkokaupan, valikoimaan kuuluu kenkiä sekä naisille että miehille, mutta myös lapsille. Brandosin myymiä merkkejä ovat muun muassa Tretorn, Moheda Toffeln, Clarks, Unisa, Minnetonka, Blowfish, Adidas, Merrel, Esprit, Mustang ja monet monet muut. Valikoima kattaa niin kevyemmät avokkaat ja ballerinat kesäkuumalle kuin myös lämpimät talvi- ja kumisaappaat pakkaskelille ja vaikka luonnossa liikkumiseen. Myös miehille on valtava valikoima kenkiä aina urheilukengistä hienompiin juhlakenkiin. Mukana on muun muassa tyylikkäitä Hugo Bossin kenkiä.

Alennuskoodit netin kenkäkauppoihin löytää parhaiten niitä kerääviltä sivustoilta, kuten esimerkiksi alennus.fi. Tällaiset sivustot keräävät alennuskoodeja useiden työntekijöiden voimin, ja niiden tarjoamat koodit ovat yleensä aina ajantasaisia. Alennuskoodeilla on mahdollista saada monenlaisia etuja tilauksen yhteydessä. Monet alennuskoodit esimerkiksi pudottavat tilauksen lopullista summaa tietyn prosenttiluvun verran. Toiset taas antavat tietyn rahamäärän alennusta esimerkiksi silloin, kun asiakas tekee jonkin rahasumman ylittävän tilauksen. Mahdollisia ovat myös ilmainen toimitus tai jokin kaupanpäällinen. Alennuskoodien joukosta voi löytyä yllättäviä etuja, jotka kannattaa ilman muuta käyttää hyväksi ostoksia tehtäessä. Kannattaa kuitenkin tarkistaa alennuskoodin voimassaoloaika.

Alennuskoodeilla voit saada esimerkiksi ilmaisen toimituksen, osan tuotteen hinnasta pois tai muita merkittäviä etuja. Kenkien alennusmyynnit on kätevä tapa kasvattaa kenkävalikoimaa laajemmaksi.
Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun